Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Σάλλος και στην Ελλάδα από το SEXουαλικό σκάνδαλο του Παϊσίου. Σας δείχνουμε με στοιχεία αυτά που σας κρύβουν (ΟΛΟΙ) οι άλλοι στα Ομογενειακά ΜΜΕ...


Απαραίτητη Διευκρίνιση: Η καλή και διακεκριμένη συνάδελφος δημοσιογράφος του εκκλησιαστικού ρεπορτάζ με 15χρονη πετυχημένη θητεία  κ. Άντζυ Σταθάτου(Alert Channel)  ζήτησε και πήρε απόσπασμα από την συνέντευξη θύματος που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποιήση του από τον "κύριο" Παϊσιο, η οποία και θα μεταδοθεί ολόκληρη την Κυριακή 7 Νοεμβρίου καθώς και μια σειρά άλλα στοιχεία από την οκτάχρονη δημοσιογραφική έρευνα μας. 
Το ίδιο έπραξαν και άλλοι συνάδχελφοι στην Ελλάδα οι οποίοι ήδη διερευνούν την υπόθεση και  φυσικά με   όσο γίνεται αντικιμενικά κριτήρια και πάντα ανεπηρέαστοι(παρά τις οχλήσεις είτε με email από τον γνωστό ενοχλητικό καταδικασμένο για ληστεία, συνομωσία, πλαστή διαθήκη και  ύποπτο για ανθρωποκτονία του 86χρονου John Apocotos,  Γιώργο Λυκομήτρο-σύμφωνα με την κατάθεση της πρώην συζήγου του Χριστίνας-  είτε με τηλέφωνα από τον άλλο επίσης πασήγνωστο...) μακριά από τα θολά ντόπια προσωπικά σκοτεινά και γκρίζα συμφέρονται που εδώ και χρόνια(μετά το κλείσιμο της ΠΡΩΙΝΗΣ) λυμαίνονται την Ομόγένεια για προσωπικό τους όφελος,  επιχειρούν να ποδηγετήσουν και να ελέγξουν την ενημέρωση με βάση τα οικονομικά και προσωπικά τους συμφέροντα.

Έτσι, μετά τις εκλογές θα δείτε στον Ελληνικό Τύπο αρκετά στοιχεία που αναγκαστήκαμε να δώσουμε μόνο και μόνο για να διαδοθεί η αλήθεια. Να σπάσει το βρόμικο κατεστημένο. Να απαντηθεί δια της αγνοήσεως η λάπσης και ο οχετός  που διοχετεύεται μέσω διαδικτύου εδώ και χρόνια και ειδικά ενώ λίγα 24ωρα με το που ξέσπασε το σκάνδαλο Παϊσίου, έχει αναρτηθεί ειδικό blog με αποστολή και εντολή την ηθική, κοινωνική  και επαγγελματική εξώντοση μας προκειμένου να παρέχουν υπηρεσίες... 

Από το ποιοι στηρίζουν τον "κύριο" Παϊσιο θα καταλάβετε πολλά... Ένας κατάδικος για ληστεία 350.000$ ζεστίο χρήμα δηλαδή που βρήκαν πάνω του,(για την ακρίβεια στο γκαράζ) πλαστή διαθήκη, συνομωσία και άλλα 10αδες ποινικά αδικήματα με χειρότερο την κατηγορία της πρώην  συζήγου του Χριστίνας... 
..Και ένας καταδότης...του FBI για να σώσει το τομάρι του στο Σκάνδαλο της ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ το 1989. Και όλα αυτά με στοιχεία όχι λάσπη και ύβρεις ή συκοφαντίες και μυθεύματα...Εδώ απαντάμε με στοιχεία, ρεπορτάζ όχι φήμες και διαδόσεις. Όχι με βάση τα προσωπικά μας συμφέροντα.  Εμείς τι άλλο να πούμε όντως... έκαστος εφ' ω τάχθη! 

Εκ Παραδρομής στο video ακούγεται να λέγεται o συνάδελφος Ακης Παυλόπουλος  ότι ο Μητροπολίτης Παϊσίος ανήκεισ την Αρχιεπισκοπή Αμερικής ενώ το σωστό είναι ότι ανήκει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και επίσης πάλι εκ παραδρομής ακούγεται από την συνάδελφο Α.Σταθάτου ότι  ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος είναι Αρχιμανδρίτης εκ λάθους και λόγο πίεσης εν όψει του δελτίου ειδήσεων που θα έβγαινε στον αέρα.

Σας λένε επίσης (ή αποσιωπούν)  ότι το θέμα δεν έχει περάσει στην Ελλάδα σε κανένα εληνικό ΜΜΕ.

Σε λίγο θα σας δοθούν στοιχεία για να δείτε και μόνοι σας με στοιχεία: Αποδείξεις και ντοκουμέντα ποιοι σας λένε την αλήθεια και ποιοι ΣΑΣ λένε ΨΕΜΑΤΑ;   Υποτιμώντας  έτσι την νοημοσύνης σας λές και εσείς δεν έχετε την ευθικρισία, την αντίληψη,  τον νούν και την κρίση  για να κάνετε μια περιήγηση στο διαδίκτυο(...) ή ακόμα χειρότερα δεν βλέπτε τηλεόραση, δεν διαβάζετε ελληνικό Τύπο. Πιστεύουν ότι διαβάζετε μόνον ΕΚ ή μόνον άλλα τοπικά εβδομαδιαία μικρής και ανύπαρκτης κοινωνικής εμβέλειας ή επιρροής(βλ. GreekNews)...  

News.It {εκ των μεγαλυτέρων ενημερωτικών ειδησεογραφικών site με την σφραγίδα του Νίκου Ευαγγελάτου}

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η είδηση για την αποκάλυψη του σεξουαλικού σκανδάλου που συγκλονίζει την Ελληνική Κοινότητα στις ΗΠΑ, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ελληνόφωνη Ορθόδοξη Εκκλησία σε όλο τον κόσμο, έχει περάσει(μέχρι σήμερα 05 11 2010) σε περισσότερα από 700  Ελληνικά Blog. Μια έρευνα στο διαδίκτυο βάζοντας τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά θα σας τα εμφανίσει ανάλογως της μηχανής αναζήτησης που θα χρησιμοποιήσετε τα σχετικά αποτελέσματα.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗΣ: Ωστόσο δεν διακινδυνεύουμε να σας παραπέμψουμε σε άλλα συγκεκριμένα BLOG  ή ενημερωτικά SITE-χωρίς προηγούμενη σχετική συνεννόηση- διότι αφενός,  υπάρχει εδώ και χρόνια συγκεκριμένος  μηχανισμός ο οποίος με το που  κάνουμε οποιαδήποτε ανάρτηση για οποιοδήποτε θέμα εδώ και 4 χρόνια από το 2006,  και παραπέμπουμε σε άλλα link(site ή Blog) αμέσως μετά από λίγες ώρες ο "άνθρωπος για κάθε βρόμικη δουλειά" πασήγνωστος  στην Ομογένεια εδώ και  πολλά χρόνια{από τις καταδίκες για διακεκριμένη  ληστεία, συνομωσία, πλαστή διαθήκη και 10αδες  άλλα ποινικά αδικήματα )  μαζί με τους, κατά περίπτωση συνεργάτες του -και όσους τους ενώνει κάθε φορά ο κοινός εχθρός που δεν είναι άλλος από το πρακτορείο μας  και οι αλήθειες που κάθε φορά αποκαλύπτονται βγάζοντας την βρόμα την σήψη την δυσωδία και την σαπίλα της δήθεν οργανωμένης ομογένειας προστάτες της οποίας δηλώνουν οι γνωστοί που κάνουν οικονομική αφαίμαξη- αρχίζει  ένα μπαράζ και  βομαρδισμός με δυσφημιστικά και υβριστικά email με τις "γνωστές"  πια ύβρεις συκοφαντίες εις βάρος του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, προς οποιονδήποτε και  αν κάνουμε αναφορά  στο όνομα του (ή του κάνουμε συνέντευξη μας μιλήσει με δηλώσεις κτλ) προκειμένου να παραπλανήσει και να αποπροσανατολίσει.    Αφετέρου δεν  κάνουμε ποτέ  κινήσεις αυτοπροβολής παρά τις 1000αδες αναδημοσιεύσεις και αναρτήσεις θεμάτων μας από άλλα ενημερωτικά BLOG και SITE, παρά μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις και ειδικά όταν και μόνον  όταν  μας το ζητάνε. Και φυσικά μέθοδοι αυτοπροβολής και λογικές έπαρσης και οίησης μας έβρισκαν και μας βρίσκουν πάντα αντίθετους. Επί πλέον και εφόσον η δημοσιογραφική έρευνα είναι-και θα είναι σε -εξέλιξη- για αρκετό διάστημα και(έχουν να αποκαλυφθούν ακόμα πιο ανατριχιαστικά ντοκουμέντα-ακόμα και μετά την Συνεδριάση της 1ης Δεκεμβρίου(010) στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Ιεράς Πατριαρχικής Συνόδου στο Φανάρι της Κωνσταντινουπόλεως,  δεν χρειάζεται στην παρούσα φάση ούτε να πεισθεί κάποιος για τα στοιχεία που δημοσιοποιούμε αφού ήδη οι μόνοι αρμόδιοι (Αμερικανκές Αρχές και Οικουμενικό Πατριαρχείο)  ενημερώνονται  ανεξαρτήτως δημοσιοποιήσης για κάθε στοιχείο που περιέρχεται εις γνώση μας  και τίθεται νόμιμα  στην κατοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου