Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Όταν άνθρωποι (και με εντολή) του κ. Παϊσίου δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν τον πλέον γνωστό στην Ελληνική Κοινότητα για τις καταδίκες του Γιώργο Λυκομήτρο (και) υβριστή συκοφάντη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, της Εκκλησίας και του Ελληνισμού.


Η απάντηση, με στοιχεία, αποκλειστικό ρεπορτάζ, πληροφορίες που θα καθηλώσουν και θα παγώσουν το αίμα στις φλέβες σας ως που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη προσωπική τραγωδία και  ματαιοδοξία αμετανόητων(...)  
Σάββατο 27 Νοεμβρίου

-για όσα αναφέρονται ως "αποκλειστικά ρεπορτάζ" , "πληροφορίες και γεγονότα" που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ  έδώ και  πολλές ημέρες(και συγκεκριμένα από την ημέρα που αποκαλύψαμε με στοιχεία αποδείξεις και ντοκουμέντα το σκάνδαλο Παϊσίου) αλλά και  ποια είναι  η αλήθεια και ποια; τα παραμύθια για τις γνωστές ιστορίες που κατασκευάζει ο "ευφάναστατο$" ραδιούργο$,  μυθομανή$ και εμπαθή$ -πάντα με το αζημιώτο..- Γιώργος Λυκομήτρος  προκειμένου να προσελκύει την προσοχή της Ελλ. Κοινότητας. 


-για τις "πηγές" και την ξαφνική  ροή  "πληροφοριών" δια της γνωστής διασποράς ψευδών και  παραπληροφόρησης...από τον κ. Λυκομήτρο  



Σάββατο 27 Νοεμβρίου

Νέες Αποκαλύψεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου