Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αναστέλλει τις πτήσεις μέχρι 31/12/2011 από Αθήνα και προς Νέα Υόρκη η Hellenic Imperial Airways. Με το εισιτήριο στο χέρι 10αδες επιβάτες.


Νέα Υόρκη.  Αναστέλλονται οι πτήσεις της Hellenic Imperial Airways  από Αθήνα  προς Νέα Υόρκη και αντίστροφα μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2011 για την ακρίβεια μέχρι και της 31/12 και η εταιρία θα επανεξετάσει πάλι το καθεστώς και το πρόγραμμα των πτήσεων. Η εταιρία με ανακοίνωση της που εκδόθηκε χτες σημειώνει πως    «Λόγω της συνεχιζόμενης καθυστέρησης της παράδοσης του νέου αεροσκάφους Α340,και προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω αβεβαιότητα που δημιουργήθηκε στην αγορά, η εταιρεία μας αποφάσισε να αναστείλει τη τις πτήσεις ATH-JFK-ATH μέχρι τις 31/12/2011»  Στην ίδια ανακοίνωση  φαίνεται το κλίμα αβεβαιότητας για το  μέλλον της εταιρίας και  τονίζεται ότι   «Η κατάσταση θα επανεξεταστεί πριν από το τέλος του έτους και θα ακολουθήσει ανάλογη ενημέρωση στους πελάτες μας και στους ταξιδιωτικούς πράκτορες.. Η εταιρία χωρίς να δίνει λεπτομέρειες για τους επιβάτες που ήδη είχαν εισιτήρια για αυτό το διάστημα τονίζει ότι  «Επιβάτες που έχουν στην κατοχή τους εισιτήρια θα μεταβούν στον προορισμό τους μέσω άλλων αεροπορικών εταιρειών σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της αεροπορίας» και για  περισσότερες πληροφορίες  παραπέμπει στον ταξιδιωτικό  πράκτορα  που εκδόθηκε το εισιτήριο ή  συστήνει απευθείας  επικοινωνία  με τα γραφεία της Hellenic Imperial Airways  στα τηλέφωνα  +30 210 9613183/-179 ή χωρίς χρέωση στο 11-800-08080 (GR) και 1 - 855-hellas1 (4.355.271) (ΗΠΑ).  Στο λιτό δελτίο τύπου η  εταιρία ζητά συγνώμη «από τους  πελάτες και συνεργάτες μας για οποιαδήποτε ταλαιπωρία και ελπίζουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας στο εγγύς μέλλον με αμοιβαία εμπιστοσύνη». Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως από  τις 7 Ιουλίου η Hellenic Imperial Airways έχει αναστείλει  και τις πτήσεις από και προς Λονδίνο. 

Τέλος σύμφωνα με  πληροφορίες, η εταιρία φαίνεται να αντιμετωπίζει περισσότερα προβλήματα αφού  τους τελευταίους δύο μήνες αρκετοί από τους διοικητικούς υπαλλήλους αλλά και το πτητικό προσωπικό παραμένουν απλήρωτοι.

Η Hellenic Imperial Airways είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της εξαγγέλλοντας αρχικά  4 πτήσεις εβδομαδιαίως από Αθήνα προς Νέα Υόρκη και αντίστροφα και εν συνεχεία ένα μήνα από  την έναρξη των πτήσεων στις 24 Ιουνίου, τον Ιούλιο οι πτήσεις έγιναν  δυο μόνον Δευτέρα και Παρασκευή ενώ περί τα  μέσα Αυγούστου έμεινε μόνον η πτήση της Παρασκευής από Αθήνα προς ΝΥ και αντίστροφα. Οι πελάτες παρά το γεγονός ότι δήλωναν ευχαριστημένοι από τις παροχές υπηρεσιών κατά την διάρκεια της πτήσεις εν τούτοις η είδηση αργά χτες βράδυ έσκασε ως βόμβα στην Νέα Υόρκη και στην ελληνική κοινότητα γενικότερα.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου