Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Τάνυα Μαρία Γεριτσίδου: Βιώνουμε καθεστώς γενοκτονιας. Μας εξωντόντουν καθημερινά με την πολιτική τους. Σε εμάς, ως λαό επαφίεται η τήρηση και διαφύλαξη του συντάγματος! Εχει καταλυθεί το ελληνικό σύνταγμα έχει τεθεί σε λειτουργία το άρθρο 120! Δεν αναγνωρίζουμε αυτό το μόρφωμα αυτής της δικτατορικής κομπανίας! Υπηρετούμε τα νρθώπινα δικαιώματα! Πρέπει να είμαστε ενωμένοι! Δεν εφαρμόζουμε κανέναν νόμο δικό τους!

Ακούστε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξη της Τάνυας Μαρία Γεριτσίδου, της κοπέλας που μαζί με την μητέρα της, Όλγας Γεριτσίδου,  αψήφισαν το πολυπλόκαμο και δαιδαλώδες δικαστικό σύστημα της Ελλάδος και κατέφυγαν συνολικά εναντίον του πολιτικού συστήματος με νομικές πράξεις που θα καταγραφούν στην ιστορία ως θρυαλίδα που άλλαξε το ρου της μεταπολιτευτικής Ελλάδος.
"έχουν δημιουργήσει καθεστώς ατιμωρησίας! έχουμε να κάνουμε με διαδικασία εξώντωσης. Καλούμαστε από το σύνταγμα μας, το άρθρο 120, να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση"
"Ζούμε σε καθεστώς γενοκτονίας. Ωθούν τα νέα παιδιά, την νεολαία μας σε εξωστρακισμό. Σε αναγκαστική μετανάστευση.  Σε μαρασμό". Στην συνέντευξη της η Τάνυα Μαρία Γεριτσίδου εξηγεί τα νομικά διαδικαστικά και τεκμηριώνει πως συντελείται  το έγκλημα εναντίον της γενοκτονίας εναντίον του Ελληνικού λαού.  "Η γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης είναι ένα αδίκημα που περιγράφεται στο καταστατικό χάρτη του ΔΔΧ.  Οι συγκεκριμένες πολιτικές που εφαρμόζονται από την συγκεκριμένη κυβέρνηση ωθούν τον ελληνικό πληθυσμό σε εξώντωση.  Δηλαδή αυτό συμβαίνει  σε κάθε φάση και πτυχή της καθημερινότητας...{...} Στο να μην αναπαράγεται σωστά. Στο να υπάρχει μεγάλος δείκτης στις αυτοκτονίες. Στο να μην έχει όλα τα απαραίτητα αγαθά για να ζήσει( φως, νερό, τηλέφωνο, τροφή),  ο εκτοπισμός δια της μετανάστευσης και μια σειρά άλλα μέτρα που ήδη βιώνουμε ως αποτέλεσμα της σημερινής κυβερνητικής πολιτικής"  αυτά και πολλά άλλα - όπως εξηγεί η κ. Τάνυα Γεριτσίδου- είναι ο ορισμός της γενοκτονίας, του ελληνικού λαού,  όταν δεν έχουμε γενοκτονία με όπλα" μας λέει και εξηγεί σημείο προς σημείο νομικά πως αυτή την περίοδο ο Ελληνικός λαός  βρίσκεται υπό καθεστώς γενοκτονίας. Η Τάνυα Μαρία Γεριτσίδου εξηγεί σε νομικό επίπεδο επίσης για τις μηνύσεις επί εσχάτη προδοσία εναντίον του Έλληνα Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, που προηγήθηκαν της προσφυγής στο ΔΔ της Χ αλλά και μια σειρά άλλες νομικές ενέργειες που έγιναν το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι επίορκος είπε ψέματα στον Ελληνικό λαό.... Τον έχουν μηνύσει επί εσχάτη προδοσία και άλλοι συμπολίτες μας". Εξηγεί και αποκαλύπτει την νομική διαδρομή της μήνυσης  επί εσχάτη προδοσία του κ.  Δημήτρη Αντωνίου. Μήνυση που έχει ήδη κατευθυνθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής για τα περαιτέρω! Κάτι που αποκρύπτουν όλα τα κόμματα της Ελληνικής Βουλής! Η Τάνυα Μαρία Γεριτσίδου κλείνει την συνέντευξη τονίζοντας ότι  "Είναι υπεύθυνοι όλοι! Όλο το πολιτικό σύστημα είναι συνεργοί. Ακόμα και τα κόμματα της αριστεράς θα μπορούσαν αν ήθελαν να μπλοκάρουν όσα συμβαίνουν. Είναι ένοχοι όλοι στο  πολιτικό σύστημα! Οφείλουμε να ψάξουμε τα πάντα εδώ και 37 χρόνια. Να ψάξουμε ποιοι πήρανε πότε τα πήρανε. Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να βάλει και να καθορίσει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την αλλαγή που απαιτείται. Πρέπει να σταματήσει άμεσα και με κάθε τρόπο η λειτουργία αυτής της κυβέρνησης. Δεν μπορούμε πια να παίζουμε στο παιχνίδι της μεταπολίτευσης. Το παιχνίδι πρέπει να έρθει στα δικά μας χέρια. Στα χέρια του Ελληνικού λαού" Υπάρχουν τρόποι να εφαρμοσθεί ένα αμεσοδημοκρατικό πολιτικό σύστημα, όπως αυτό της Ελβετίας και ο λαός να αποφασίσει και να συναποφασίζει και να ξανά ψηφίζει ξανά και ξανά. Δεν μπορούμε να δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν!" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου