Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο πρώτος "τελετάρχης" στην ιστορία του θεσμού της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης που αντί να προσφέρει(δωρεές) πληρώνεται και από πάνω!

...εκτός από τα $10.000 για τον ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ με τις υποσχέσεις των $56.000 πήρε να τυπώσει και το λεύκωμα της Ομοσπονδίας(;) !!!
Είναι δυνατόν; Και όμως είναι!
Και αυτό "προσφορά" είναι;

Ερωτήσεις  προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Ε.Σ Νέας Υόρκης
1. Εσείς το ξέρατε κύριοι του ΔΣ ή μόνον μια κλειστή ομάδα;
2. Πήρατε προσφορές; και αν ναι τις παρουσιάσατε στο ΔΣ προς έγκριση;
3. Ήταν η χαμηλότερη του κ. Καστανά η προσφορά; και αν ναι γιατί το κρατήσατε κρυφό;
Τα ερωτηματικά 10αδες καθώς και οι ενστάσεις και αντιδράσεις  όχι μόνο για την επιλογή στο πρόσωπο του Δ. Καστανά -με τον οποίο δεν έχουμε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ(!)- αλλά εδώ υπάρχει μείζον πρωτοφανές σκάνδαλο! Είναι ο πρώτος "τελετάρχης" στην ιστορία του θεσμού που όχι μόνον έβριζε χυδαία και απαξίωνε τον θεσμό από το 2005 συνεχώς μέχρι και το 2010 αποκαλώντας τους μεν αξιωματούχους υβριστικούς χαρακτηρισμούς και αφετέρου αποκαλούσε καρναβάλι την παρέλαση στην 5η λεωφόρο(!) ο οποίος πληρώνεται! Με το πρόσχημα των δήθεν υπηρεσιών που παρέχει από την μια για τον τηλεμαραθώνθιο-θολή ακόμα αυτή η υπόθεση και αρκετές ήδη οι σκιές και πολλά τα ακούσματα για καταγγελίες τις οποίες κρατάμε στο συρτάρι και ελέγχουμε και διασταυρώνουμε μια προς μια- και από την άλλη τώρα με την αποκάλυψη αυτού του νέου επεισοδίου στο σήριαλ του μεγαλύτερου σκανδάλου στην ιστορία του θεσμού των τελεταρχών για την παρέλαση στην 5η Λεωφόρο.    Υπάρχει κανείς να απαντήσει υπεύθυνα σε όλα αυτά και τους προβληματισμούς αυτούς;
Σχετικά με το θέμα διαβάστε και στο Editorial που υπογράφει ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος


Περισσότερο ρεπορτάζ (και αντιδράσεις) Σε λίγο...

1 σχόλιο: