Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από την GreekAmericanNewsAgency.inc



Από την  GreekAmericanNewsAgency,inc  στην οποία ανήκει το ομώνυμο ειδησεογραφικό κεντρικό Portal  www.GreekAmericanNewsAgency.com  ανακοινώνεται ότι:  




1.     λόγω των τεχνικών προβλημάτων που προκάλεσε η συνεχής και επαναλαμβανόμενη εισβολή για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα    επίθεση  των «άγνωστων»  hackers  στο εσωτερικό του λειτουργικού του site,  μέχρις πλήρους αποκαταστάσεως της ζημιάς που έχει προκληθεί σε αρχεία μας η λειτουργία του site για λόγους ασφαλείας θα βρίσκεται εκτός για τα προσεχή 24ωρα.

2.       Ως την πλήρη αποκατάσταση της ζημιάς για κάθε τι έκτακτο που αφορά ζητήματα Ελληνισμού και ζητήματα Ελληνικής Κοινότητας ΗΠΑ θα ενημερώνεστε από το παρόν BLOG.

3.       Από της θέσεως αυτής θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα των τεχνικών μας στην Νέα Υόρκη αλλά και από την Ελλάδα. 

4.       Οι φίλοι και συνεργάτες μπορείτε ωστόσο να συνεχίζετε να στέλνετε εργασίες, άρθρα,  αναλύσεις, γνώμες, σχόλια και απόψεις σας στα γνωστά  email που έχετε στην διάθεση σας. Οι καταχωρήσεις των κειμένων σας θα  γίνονται κανονικά και θα εμφανιστούν με την επαναλειτουργία του Site.

5.       Ευχαριστούμε για την συνεχή  υποστήριξη σας, τα συνεχή email σας αλλά και για τις σκέψεις τους προβληματισμούς, τις …υποψίες σας και φυσικά τις πληροφορίες σας… όλα χρήσιμα.   

6.       Περισσότερα για τις συνεχείς  επιθέσεις όχι μόνο  των φανατικών  ισλαμιστών  hackers αλλά και για την προσπάθεια φίμωσης  που συνεχίζεται βάση οργανωμένου  σχεδίου  θα αναφερθούν με λεπτομέρειες στοιχεία και αποδείξεις  σε ειδικό ρεπορτάζ  σε προσεχές κείμενο που θα αναρτηθεί στο site  και στο παρόν BLOG.

7.       Μείνετε συντονισμένοι και συνδεδεμένοι.  Έχουμε ακόμα πολλά να σας προσφέρουμε στον τομέα των ειδήσεων ειδικού ενδιαφέροντος. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΦΗΜΕΣ! ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ! ΔΡΗΜΥΤΕΡΟΙ! ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΙ!  Με νέες συνεχείς αποκαλύψεις για ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! Αποκαλύψεις για  πρόσωπα… καταστάσεις… και γεγονότα που μένουν στο παρασκήνιο ( για πόσο ακόμα άραγε αναρωτιόμαστε εμείς)…. αλλά όχι στο απυρόβλητο.... ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ! Το πάρτι ΑΡΧΙΖΕΙ! Σε λίγο…     


Για την ομάδα διαχείρισης του GreekAmericanNewsAgency.com
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου