Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Χαμός στην Χιακή Ομοσπονδία της Νέας Υόρκης με την χοροεσπερίδα του Θανάση Κουρτέση !!

Στο κτήριο της Χιακής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης έληξε άδοξα η καθιερωμένη χοροεσπερίδα του γνωστού Παραγωγού Θανάση Κουρτέση και της Αγγελικής Στάση που είχε και την ευθύνη της όλης διοργάνωσης. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή όπως μας τα διηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες αλλά και θαμώνες της εκδήλωσης. O γνωστός παραγωγός  Θανάσης Κουρτέσης είχε οργανώσει εκδήλωση στην Χιακή ομοσπονδία στις 19 Οκτωβρίου με κεντρικούς προσκεκλημένους τις πετυχημένες τραγουδίστριες Πίτσα Παπαδοπούλου και Ελένη Δήμου με γενική είσοδο 95$. Τα πράγματα πήγαιναν μια χαρά και πολύ πριν αρχίσει το καλλιτεχνικό μουσικό μέρος κάποιοι εκ των πελατών που είχαν πληρώσει άρχισαν να διαμαρτύρονται ότι το φαγητό και το όλον service δεν αντιστοιχούσε στα 95$ που είχαν προπληρώσει. Σύνηθες φαινόμενο σε ελληνικές εκδηλώσεις στην Αστόρια και γενικά στα Greek villages ανά την αμερικάνικη επικράτεια... Η διαμαρτυρία όμως  άρχισε να γίνεται σούσουρο και κάποιος εξ εκείνων που είχαν πληρώσει νομίζοντας ότι η ευθύνη του φαγητού ανήκει στην Χιακή Ομοσπονδία, δηλαδή ότι τα φαγητά είχαν ετοιμαστεί από τους υπευθύνους της Χιακής Ομοσπονδίας,  παραπονέθηκε στον υπεύθυνο του κτηρίου κ. Ηλία Κατσιάρη για το φαγητό και την ποιότητα του. Ο κ. Κατσιάρης ανέφερε το περιστατικό, που δεν ήταν ένα αλλά κάμποσα από ανθρώπους που φαίνεται να διαμαρτύρονταν για το ίδιο θέμα και γενικά για την ποιότητα της εκδήλωσης, στην υπεύθυνη της εκδήλωσης και αντιπρόσωπο του Θανάση Κουρτέση στην Νέα Υόρκη κ. Αγγελική Στάση,  ζητώντας της παράλληλα  να κάνει ειδική ανακοίνωση διαχωρίζοντας τις ευθύνες της Χιακής ομοσπονδίας η οποία προσέφερε μόνον στέγη φιλοξενίας και όχι τα φαγητά.

Η ανακοίνωση δεν έγινε από την κ. Στάση και τότε άρχισαν τα παρατράγουδα....

Ο κ. Ηλίας Κατσιάρης φέρεται να έκανε  προσωπικά ο ίδιος την ανακοίνωση προκειμένου να σταματήσει ο θόρυβος για την ποιότητα της προσφοράς του δείπνου και τα σχόλια εις βάρος της Χιακής Ομοσπονδίας,   τότε παρενέβη η κ. Στάση να πάρει το μικρόφωνο από τα χέρια του κ. Κατσιάρη και εκεί αρχίζει ο τσαμπουκάς. Λίγο ο ένας από εδώ  λίγο η άλλη  από την άλλη, λίγο το φιλοθεάμων κοινό από κάτω που τρελαίνεται  για "αίμα στην αρένα"  και για Live  καυγάδες και τσαμπουκά (α ρε Ελληναρά) να το πανηγύρι και ο καυγάς! Έτοιμος τσαμπουκάς και το επεισόδιο  σαν να ήταν στημένο το όλον σκηνικό... Για άλλους λόγους που μοιάζει να αγνοούν και οι μεν και οι δε... Έτσι είπανε κάποιοι έτσι σας λέμε... και ουδεμία ευθύνη φέρουμε... Τα περιστατικά καταγράφουμε. Άλλωστε του λόγου το αληθές το επιβεβαιώνει η σχετική ανακοίνωση του ιδίου του Θανάση Κουρτέση στην εφημερίδα του που ενημερώνει ότι η εκδήλωση με τις κυρίες Πίτσα Παπαδοπούλου και Ελένη Δήμου θα γίνει στην Χιακή και ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ! Υπήρχε δηλαδή κάτι στο παρασκήνιο... εξ ου και η εν λόγω ανακοίνωση...

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο κ. Κατσιάρης, μετά από τα πολλά παράπονα που δέχτηκε, μίλησε ιδιαιτέρως με την κα Στάση, μεταφέροντας το κλίμα που εισέπραξε από τους καλεσμένους, και εκεί δημιουργήθηκε η μεγάλη ένταση μεταξύ τους. Στα όσα είπε ο κ. Κατσιάρης στο μικρόφωνο, τα οποία είναι καταγεγραμμένα σε κάμερα, περιέγραφαν τα όσα νωρίτερα ανέφερε στην κα Στάση, ζητώντας ταυτόχρονα συγνώμη για την συμπεριφορά του προς την ίδια την κα Στάση. Στην συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα, προκειμένου να ηρεμίσουν τα πνεύματα και πήγε την κάτω αίθουσα του κτηρίου. 
Τελικά για να κάνουμε την ιστορία μικρή, κάποιοι ισχυρίζονται ότι η κ.  Αγγελική Στάση κάλεσε την αστυνομία ισχυριζόμενη προφανώς ότι ο Ηλίας Κατσιάρης την τράβηξε, δηλαδή την άγγιξε -και ουδείς γνωρίζει τι άλλο μπορεί να είπε κατά την κλήση της στις αστυνομικές αρχές προκειμένου να προκαλέσει την σύλληψη του Η. Κατσιάρη -  επίσης σύνηθες φαινόμενο στα Greek Vilage... και  φυσικά ο υπεύθυνος του κτηρίου Ηλίας Κατσιάρης επειδή δεν ήθελε να δώσει έκταση στο περιστατικό αλλά ούτε και την χαρά της σύλληψης του στους υπαίτιους της έντασης,  υποχώρησε και αποχώρησε του κτηρίου προκειμένου να μην δοθεί συνέχεια στο ατυχές περιστατικό...

Άλλες πληροφορίες λένε ότι η αστυνομία ποτέ δεν ήρθε.

Αυτό που δεν μάθαμε είναι τις αντιδράσεις των δυο κυριών της ελληνικής μουσικής σκηνής Πίτσας Παπαδοπούλου και Ελένης Δήμου οι οποίες είναι βέβαιον πως θα βρήκαν τον τρόπο όταν έσβησαν τα φώτα να ξεχαστούν οι έριδες τα μίση και τα πάθη ωθώντας τους θαμώνες σε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς ειδικά αυτό τον καιρό που όλοι έχουν τα προβλήματα τους με τα οικονομικά και το γενικό  στρίμωγμα.

Τώρα τι μέλλει γενέσθαι  ως προς το ατυχές περιστατικό θα δείξει λίαν συντόμως... Πάντως εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις αν και εφόσον-και μακάρι να μην-  υπάρξουν εκτός αν παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να πέσουν οι τόνοι και η ένταση.

Δηλαδή  καλό θα ήταν να παρέμβει  από την μια πλευρά, του Diaspora FM News δηλαδή ο Θανάσης Κουρτέσης ως παλαιότερος και  πιο ψύχραιμος γνώστης και με μεγάλη εμπειρία σε παρόμοια περιστατικά μέσα στην νύχτα... να βάλει τέρμα  και από την άλλη οι της Χιακής Ομοσπονδίας που συνεργάζονται για χρόνια  με τον συμπατριώτη τους κ.  Ηλία Κατσιάρη και  επί σειρά ετών για τις  10αδες πετυχημένες εκδηλώσεις που έχουν οργανωθεί υπό την εποπτεία και την προσωπική μέριμνα ευθύνη και φροντίδα του Ηλία Κατσιάρη να πουν μια κουβέντα και στην μια πλευρά και στην άλλη και εκεί να λήξει το ατυχές συμβάν. Να δώσουν τα χέρια και του χρόνου να ξανά γίνει πάλι στην Χιακή ομοσπονδία όπως 100αδες πετυχημένες εκδηλώσεις... Βέβαια θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε ποιοι ήταν όλοι αυτοί που παραπονέθηκαν για το φαγητό γιατί η ποιότητα του φαγητού είχε την σφραγίδα και την εγγύηση του Γιώργου Κατσίχτη και του γνωστού  Σταμάτη... Ποιότητα δηλαδή ΑΑ και εγγυημένη 1000 τις 1000!     

1 σχόλιο:

  1. Τώρα εσείς κάνατε δημοσιογραφία για να καταλάβω.. Ναι;
    Σας πλήρωσε ο Κουρτέσης να του εγκβμιάσετε το προφίλ του;
    Και ας γράφω 2 χρόνια μετά.. Ο Κουρτέσης πάντα Κουρτέσης παραμένει.. Κάντε μας τη χάρη

    Και όταν μιλάμε για ενημέρωση που λέει αλήθειες, τότε:
    www.tgbnews.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή