Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

και ψεύτης ο Ηλίας Τσεκερίδης! Η επιτροπή εθνικών θεμάτων παραιτήθηκε και ισχύει η παραίτηση της.Η ανακολουθία λόγων και πράξεων εκ μέρους του προέδρου Ηλία Τσεκερίδη πίσω από τον οποίο κρύβετε ο Πέτρος Γαλάτουλας αγγίζει τα όρια της γραφικότητας αν όχι της παράνοιας! Ως γνωστόν τα όσα επακολούθησαν μετά τις συνεχείς αποκαλύψεις και τα ρεπορτάζ μας για τα προ και μετά τις παρελάσεως αλλά και η μεγάλη γκάφα και τα ψεύδη του Ηλία Τσεκερίδη ο οποίος μπροστά στον θόρυβο και την γενικευμένη αναταραχή που προκάλεσαν η μια μετά την άλλη διαδοχικές γκάφες του τον εξανάγκασαν να διαψεύσει τον ίδιο τον εαυτό του με όσα δήλωσε στις 26 Απρίλίου και αποκαλύψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ.  Ο τρόπος όμως που χειρίζεται την διοίκηση,  και κυρίως το μικρόφωνο,  ο κύριος Ηλία  Τσεκερίδη δυστυχώς τον καθιστούν κάτι περισσότερο από ανακόλουθο.  Γραφικό! Χαρακτηρισμός ήπιος σε σχέση με τα έργα και τις ημέρες της δημόσιας πολιτείας του τέτοια και τόσα  που αγγίξει τα όρια της γελοιότητας αν δεν τα έχει ξεπεράσει ήδη με όσα έχει κάνει στους 11 μήνες θητείας. Τι είπε λοιπόν ο άνθρωπος στην προσπάθεια του να μαζέψει τα αμάζευτα και τα ρεζιλίκια που τον οδηγούν στην κατηφόρα που έχει πάρει. Διαβάστε και ακούστε την ακριβή δήλωση του αναφορικά με την παραίτηση της επιτροπής εθνικών θεμάτων.    

« …η επιτροπή (σ.σ. εθνικών θεμάτων) δεν παραιτήθηκε μόνον ο κύριος Παυλάκος παραιτήθηκε…» η κατηγορηματική αυτή «επίσημη» δήλωση ανήκει σε ποιον άλλο; Στον στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ  κύριο Ηλία Τσεκερίδη!  Η δήλωση έγινε κατά την διάρκεια της συζήτησης  –παράνομης με βάση το άρθρο 17 των εσωτερικών κανονισμών της ΟΕΣΜ ΝΥ που προβλέπει τις διατάξεις για την σύγκληση των γενικών συνελεύσεων- με θέμα αίτημα του πρώην  προέδρου της Ομοσπονδίας Απόστολου Τομόπουλου για εξηγήσεις και διευκρινήσεις για την παραίτηση της επιτροπής εθνικών θεμάτων. Ακούστε το ηχητικό  ντοκουμέντο της νέας δήλωσης ψέμα καραμπινάτο του κ. Τσεκερίδη! Και τώρα  διαβάστε ξανά ολόκληρη και όχι κομμένη όπως της παρουσίασε επιλεκτικά ο Εθνικός Κήρυκας ή άλλα ομογενειακά ΜΜΕ τα οποία την έθαψαν ή την παραποιήσαν. Ιδού   η επίσημη ανακοίνωση παραίτησης της επιτροπής εθνικών θεμάτων  της 6ης Απριλίου (11):


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ Ν.Υ.
Η επιτροπή Εθνικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης σε συνεδρίασή της στις 6 Απριλίου 2011, αποφάσισε να υποβάλλει την παραίτησή της για τους παρακάτω λόγους: 
1.     Λόγω της πλήρους έλλειψης συνεργασίας με τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας κκ. Η.Τσεκερίδη και Π.Γαλάτουλα στο ζήτημα της πρόσκλησης ως τελετάρχη στη φετινή παρέλαση του καθηγητή Βασίλειου Μαρκεζίνη.  Οι συνεχείς καθυστερήσεις και υπαναχωρήσεις καθώς και η συμπεριφορά των ανωτέρω στο ζήτημα αυτό υπονόμευσαν κατά σοβαρότατο τρόπο το έργο και την λειτουργία της επιτροπής μας.
1.     Λόγω της παντελούς απουσίας των εθνικών θεμάτων μας από την φετινή μας παρέλαση ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ. Παρά τις συνεχείς εισηγήσεις και προτροπές της επιτροπής μας και του προέδρου της κ.Θ.Παυλάκου, ο κ.Τσεκερίδης και η ηγεσία της Ομοσπονδίας αποφάσισαν χωρίς να δώσουν καμία εξήγηση να αποκλείσουν την προβολή των εθνικών μας θεμάτων από την παρέλαση και δεν μπήκαν καν στον κόπο να τα προβάλλουν ούτε και στο σχετικό αφιερωματικό λεύκωμα που εκδίδεται ετησίως με την ευκαιρία του εορτασμού της Ελληνικής Ανεξαρτησίας.
1.     Λόγω του ατοπήματος του προέδρου της Ομοσπονδίας κ.Τσεκερίδη στην τελευταία πανομογενειακή συνέλευση της 31ηςΜαρτίου 2011.  Στη συνεδρίαση αυτή ο κ. Τσεκερίδης απαντώντας σε σχετικές παρατηρήσεις του κ.Παυλάκου για το ζήτημα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) και θέλοντας να εξηγήσει γιατί απέκλεισε την προβολή του μεγάλου αυτού εθνικού θέματος στην παρέλαση, υπερέβη τα θεσμικά όρια και προσβάλλοντας την Ομογένεια και τον Ελληνισμό αναφέρθηκε σε διπλωματικούς κύκλους που του διεμήνυσαν ότι η ελληνική κυβέρνηση διστάζει στο θέμα αυτό επειδή φοβάται στρατιωτικά την Τουρκία.  Είναι ομόφωνη άποψή μας ότι ο κ.Τσεκερίδης υπερέβη τα θεσμικά όρια: οι ηγέτες των ομογενειακών θεσμών δεν μπορούν να λαμβάνουν υποδείξεις από οποιοδήποτε – και μάλιστα από κυβερνητικούς υπαλλήλους οποιασδήποτε χώρας – αλλά οφείλουν να εφαρμόζουν μόνο την βούληση των μελών των οργανισμών τους και των δημοκρατικά εκλεγμένων οργάνων τους.
Οι κρίσιμες στιγμές που διέρχεται ο Ελληνισμός απαιτούν πυγμή, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα από τις υπεύθυνες ηγεσίες και όχι επιπόλαιες εξωθεσμικές κινήσεις στερούμενες διαφάνειας και δημοκρατικότητας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Θεόδωρος Παυλάκος ......................................
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ               Δρ. Γιώργος Τσιούλιας ......................................
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   Νίκος Σταματάκης ............................................
Η ΤΑΜΙΑΣ                               Χριστίνα Κωστάκη................................................
ΤΟ ΜΕΛΟΣ                       Γρηγόριος Ζαχαρόπουλος .........................................
ΤΟ ΜΕΛΟΣ                      Σταύρος Ζιώγκας ........................................................ 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Η Ταμίας της Επιτροπής κα. Χριστίνα Κωστάκη δήλωσε ότι συμφωνεί με την παραπάνω αιτιολόγηση της παραίτησης της Επιτροπής αλλά διαφώνησε με την απόφαση της παραίτησης, αντιπροτείνοντας άλλη μορφή έκφρασης διαμαρτυρίας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Το μέλος της Επιτροπής Σταύρος Ζιώγκας, ενώ είχε συμφωνήσει και υπερψηφίσει σε όλα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, την επόμενη μέρα δήλωσε τηλεφωνικώς την αλλαγή της απόφασής του.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρώην πρόεδρο της επιτροπής εθνικών θεμάτων μας δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να κάνει καμία δήλωση για το θέμα ούτε για όσα είπε ο κ. Τσεκερίδης. Ισχύει η δήλωση παραίτηση μας, μας είπε και προέτρεψε όλους να ακούσουν και να διαβάσουν με μεγάλη προσοχή την συνέντευξη που μας παραχώρησε...Ακούστε και διαβάστε την συνέντευξη του που απαντά σε όλες τις ααστείες δικαιλογίες και σε όλα τα παραπατήματα του κ. Τσεκερίδη καθώς και σε όσα αναληθή είπε ο κ. Γαλάτουλας.  

Και τώρα, μετά από όσα διαβάσατε και όσα ακούσατε,   βγάλτε τα  δικά σας συμπεράσματα σας για τον κύριο Ηλία Τσεκερίδη και τα πεπραγμένα της πολιτείας και του δημόσιου πολιτεύεσθε  του κυρίου προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ.
Και αν αναρωτηθείτε ποιος από τους δυο λέει χονδροειδέστατα ψέματα; Η επιτροπή εθνικών θεμάτων που όντως παραιτήθηκε πλην δυο ατόμων –και αυτά έμειναν με πιέσεις που τους ασκήθηκαν –  ή  ο  κύριος Ηλίας Τσεκερίδης;  

Εκτός από γραφικός, ο κύριος Τσεκερίδης  δυστυχώς η ανακολουθία λόγων έργων και πράξεων,  δυστυχώς στην συνείδηση των ομογενών και της μεγάλης  πλειοψηφίας,  των αμέτοχων είναι η αλήθεια αντιπροσώπων στον οργανισμό, τον καθιστά και μεγάλο ψεύτη!
Τόσο και τέτοιας έκτασης ψέματα  που πλέον τρέχει σε μια ιδιότυπη κούρσα  ταχύτητας συναγωνιζόμενος τον Πέτρο Γαλάτουλα σε ψεύδη και φαντασιώσεις όπως αυτά που είπε μέσα στην γενική συνέλευση. Ακούστε τι είπε ο άνθρωπος; Τάχατες ένας ιστορικός του ίδιου βεληνεκούς –και μίλησε με τον Γαλάτουλα σε ποια γλώσσα  άραγε μιλήσανε – που βρίσκεται στο Παρίσι και του ζήτησε λέει ο Γαλάτουλας   20.000$ για να έρθει ως τελετάρχης. Και όταν τον ρώτησαν ποιος είναι ο ιστορικός δεν έχει όνομα φυσικά δεν απάντησε.  Και αν δεν το πιστεύετε ακούστε τον να το λέει ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ 20.000$ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ!  ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!
Η συζήτηση όμως  για την παραίτηση της επιτροπής εθνικών δεν σταμάτησε όμως εκεί έβγαλε και άλλα μαργαριτάρια όσο για την γενική συνέλευση της 26ης Απριλίου έβγαλε  και πολλές άλλες  ειδήσεις…


Η συνέχεια αύριο 12 Απριλίου(11).   Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου