Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Συγκέντρωση συμπαράστασης στην Ελλάδα, στο Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης! Κεντρικό αίτημα των συγκεντρωμένων και των διοργανωτών η συγκρότηση στην Ελλάδα κυβέρνησης εθνικής ενότητας από μη πολιτικούς!



Ολοκληρώθηκε  λίγα λεπτά μετά τις 09.00 το βράδυ (ώρα Ελλάδας), συγκέντρωση περίπου 90 ομογενών, έξω από Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη. Βασικό αίτημα των συγκεντρωμένων ήταν η συγκρότηση  κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας
Τα συνθήματα που φώναζαν, ήταν παρόμοια με αυτά που ακούγονται στις πλατείες στη Ελλάδα.  Οι διοργανωτές κ.Νίκος Νοταρίδης, δημοσιογράφος και  Χρήστος Τζέλιος, στις ομιλίες τους αναφέρθηκαν στο γενικότερο πρόβλημα κρίσης στην Ελλάδα. Στην συγκέντρωση μίλησαν ο Ομογενής  ιατρός κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, παραβρέθηκαν επίσης ο διακεκριμένος καθηγητής για το θαλάσσιο δίκαιο(πατέρας και εμπνευστής διεκδίκησης ΑΟΖ) Θεόδωρος Καρυώτης,ο Θεόδωρος Παυάκος, πρώην πρόεδρος της επιτροπής εθνικών θεμάτων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων, ο Γ' αντιπρόεδρος του εν λόγω οργανισμού Δημήτριος Δημητρίου και 10αδες άλλοι γνωστοί και διακεκριμένοι ομογενείς.  Η αστυνομία περιόρισε τους συγκεντρωμένους στο “Park Avenue” που είναι σε δρόμο παράλληλο με αυτόν που βρίσκεται  το Γενικό Προξενείο. Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρών και εκπρόσωποι ομογενειακών φορέων.Κύριο χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης το νεανικό στοιχείο που εξέφρασαν με πάθος οι πανταχού παρόντες Γιάννης Φυδανάκης, εκπρόσωπος της νεολαίας Θρακιωτών και Χρήστος Ορφανάκος πρόεδρος της αδελφότητας ΜΑΝΗ.  Παρόμοιες συγκεντρώσεις, το ίδιο χαλαρές από πλευράς διοργάνωσης και αποτελεσματικότητας  οργανώθηκαν και σε άλλα ελληνικά προξενεία της Αμερικής με σαφώς λιγότερο κόσμο. 










ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ




 «Πρόεδρε της Δημοκρατίας, διάλυσε τώρα τη βουλή», απαίτησαν  στη διαδήλωσή τους στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή 17 Ιουνίου και μπροστά στο ελληνικό προξενείο οι Ομογενείς μας, αποδεικνύοντας πως η ελληνική καρδιά, χτυπάει στα πέρατα του κόσμου, όπου υπάρχει Έλληνας.

Στο ψήφισμά τους το οποίο απέστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κοινοποίησαν στα κόμματα, οι Ομογενείς  που συγκεντρώθηκαν στη Νέα Υόρκη, αναφέρουν:
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
Νέα Υόρκη, 17 Ιουνίου 2011
ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
κ. Κάρολο Παπούλια.
Εξοχότατε κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας
Οι παρακάτω υπογράφοντες Έλληνες της Νέας Υόρκης και των ΗΠΑ, οι οποίοι συγκεντρωθήκαμε σήμερα 17 Ιουνίου 2011, μπροστά στο ελληνικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη, σας καλούμε να προχωρήσετε άμεσα στην διάλυση της Βουλής των Ελλήνων, με το δικαίωμα και την υποχρέωση που έχουμε βάσει του  Άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, το οποίο προβλέπει ότι «η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία».
Η σημερινή κυβέρνηση του κ. Γ. Α. Παπανδρέου:
1.    Απέσπασε την ψήφο του ελληνικού Λαού εξαπατώντας τον.
2.    Ενεχυρίασε την Λαϊκή εντολή, σε κέντρα εξουσίας, πέραν των εθνικών συνόρων.
3.    Παρέδωσε κυριαρχικά δικαιώματα του ελληνικού Λαού, σε κέντρα εξουσίας, ξένα προς το Έθνος.
4.    Υπέγραψε και συνήψε συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού παρανόμως, χωρίς να έχει την απαιτούμενη από το Σύνταγμα δικαιοδοσία.
5.    Υπέγραψε και συνήψε μονομερώς συνθήκες εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων του ελληνικού Λαού, χωρίς την κατά το Σύνταγμα προβλεπόμενη πλειοψηφία της Βουλής των Ελλήνων.
Για τους παραπάνω λόγους, οι οποίοι και συναποτελούν λόγους και δικής σας ιστορικής ευθύνης και θεσμικής υποχρέωσης και  μας καθιστούν ως ελληνικό Λαό θεματοφύλακες του άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος, σύμφωνα με το οποίο, είμαστε υποχρεωμένοι να αντιστεκόμαστε με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει, σας καλούμε όπως εξ’ άλλου και εκ του Θεσμού τον οποίο υπηρετείτε υποχρεούστε, να διαλύσετε την Βουλή των Ελλήνων.
ΕΠΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

ΣΧΟΛΙΟ:GREEKAMERICANNEWSAGENCY. 
Δεν μας είπε όμως κανείς ποιες και πόσες  υπογραφές έπονται...; οι ίδιοι πάντα θα μείνετε... απαράλλαχτο κακέκτυπο αυτών που σήμερα κατηγορείτε και καταγγέλλετε! Και όταν έρχονται πάτε για μια αναμνηστική φωτογραφία! (Πλην ελαχίστων εξαιρέσων για να ξέρουμε και τι λέμε). 
Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε; Άντε να σας δω. Τα πάντα για την φωτογραφία! 

1 σχόλιο:

  1. It’s suitable occasion for it to generate quite a few options funds intended for crisis also it's occasion for it being pleased. I've obtained understand this distinct write-up basically can one need to suggest an individual number of enjoyable issues or perhaps direction. You may can create up coming posts mentioning this information. While i must comprehend a lot more causes of possessing which! επικεφαλίδες σήμερα σπάνιες ειδήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή