Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Σε επικίνδυνους ατραπούς οδηγούν την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης οι κ. Ηλίας Τσεκερίδης και Πέτρος Γαλάτουλας. Πρωτοφανές! Έλληνες (;) κηρύσσουν "ανεπιθύμητο" τον δημοσιογράφο Αλ. Στεφανόπουλο, διότι τα ρεπορτάζ και οι αποκαλύψεις που κάνει θεωρούν ότι θίγουν τους ίδιους και την Ομοσπονδία!


Νέα Υόρκη. Με πρόταση του προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, κ.  Ηλία Τσεκερίδη, την οποία δευτέρωσε ο κ. Γιώργος Καλύβας "ψηφίστηκε" από 11 σε σύνολο 17 παρόντων με μυστική ψηφοφορία το εξής: 

"ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ (σ.σ. δημοσιογράφου) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ"    Ψήφισαν: ΝΑΙ = 11 ,  ΟΧΙ = 4 ,  Λευκά-Αποχή = 2 

Ως αιτιολογικό της απόφασης προβλήθηκαν οι ισχυρισμοί των κ. Ηλία Τσεκερίδη και Πέτρου Γαλάτουλα ότι "με αυτά που γράφει θίγει τον πρόεδρο, τον γραμματέα και το συμβούλιο".

Στην αίθουσα παρόντες ήταν οι εξής: Ηλίας Τσεκερίδης, Πέτρος Γαλάτουλας, Γιώργος Καλύβας, Κωνσταντής Λαμπράκης, Χρήστος Βουρνάς, Κλεάνθης Μεϊμάρογλου, Φρίξος Γούσης, Αργύριος Κατός, Βασίλειος Εγγλέζος, Θανάσης Αρώνης, Κωνσταντίνος Τομόπουλος, Γιώργος Μπελεγρίνης, Νικόλαος Κωστόπουλος, Δημήτρης  Δημητρίου, Δημήτρης Καλαμαράς, Παναγιώτης Μιχαλέας, Γιάννης Γκόρος. 

Από την ψηφοφορία απείχαν οι Γιώργος Μπελεγρίνης και Νίκος Κωστόπουλος (αποχώρησαν). 

Με δήλωσή τους οι Δημήτρης Δημητρίου, Γ' αντιπρόεδρος, Δημήτρης Καλαμαράς, πρώην πρόεδρος, Γιάννης Γκόρος και Παναγιώτης Μιχαλέας διαχώρησαν την θέση τους, καταδικάζοντας ως παράνομη και καταχρηστική την ενέργεια αυτή. Και οι τέσσερις επεσήμαναν ότι η συγκεκριμένη πράξη-"απόφαση" βάζει σε κίνδυνο και πολύ μεγάλες περιπέτειες την Ομοσπονδία, την οποία εκθέτει σε νομικές ατραπούς.      

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος, απαντώντας στην παραπάνω ενέργεια σχολίασε με την εξής φράση: "ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ"
   
Πλήρες και εκτενές ρεπορτάζ σε επόμενες συνδέσεις σας...

Μέχρι τότε διαβάστε τους "λόγους" και τις "αιτίες" της πράξης ...

Περί Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης Νο1 


τα καλύτερα έρχονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου