Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

πράγματι "Εντιμότατε και Αξιότιμε Κύριε" Σάκη Σερέτη γράφεις μόνο! ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ

Έχουμε πει και άλλοτε ότι η αλήθεια τρομάζει και φοβίζει αρκετούς στην δήθεν οργανωμένη και μη ομογένεια,  μεταξύ αυτών δυστυχώς  και τον "πολλά βαρύ και όχι" μέγα  όψιμο και ώριμο  σχολιαγράφο - "δημοσιογράφο"(δεν τον λες με τίποτα) Ομογενή  μέλος της θορυβοόδους και αυτοαναιρούμενης  εοφευτικής επιτροπής των εκλογών της 19ης Ιουνίου 2010   και για να μην μείνει παραπονεμένος σε προσαγορεύσεις ο εν λόγω "Κύριος" του προσθέτουμε και  όλα τα καταλήγοντα... σε "γράφω"  κ. Σάκη Σερέτη.

Λοιπόν δεν θα σας κουράσουμε, με πολλά σχόλια και αναλύσεις επί του συγκεκριμένου θέματος, το ποιος είναι ο όψιμος αυτός "μαχητής της δημοκρατίας", της ένομης τάξης, της τήρησης των νόμων και των καταστατικών, και   διαχείρισης του λόγου των πυροτεχνημάτων της λάσπης και της αόριστης ηθικολογίας (και κάθε άλλης παπαρολογίας που εφευρίσκει κάθε φορά που διαχειρίζςεται και εκμαυλίζει  τον γραπτό λόγο  με την χρήση βαρύγδουπων επιθέτων χωρίς ουσία και νόημα...και πάντα με παντελή έλειψη στοιχείων,  για κάθε τι που λέει ) απλά θα σας καλέσω να διαβάσετε και εσείς το σημερινό κείμενο του μέλους της εφορευτικής επιτροπής Σάκη Σερέτη-το οποίο φιλοξενούμε και εμείς μπας και διαβαστεί και διαδοθεί - για να καταλάβετε πολύ περισσότερα.

Είχε προηγθεί ένα  κείμενο του κ. Σερέτη εξίσου βαρύγδουπων αναφορών εμπάθειας προς την απερχόμενη διοίκηση και προς τον γράφοντα και υπογράφοντα -γιατί εδώ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα τα  λέμε όλα με το όνομα τους- επίσης με παντελή έλειψη στοιχείων στις 26 06 2010 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ...  

Αξίζει το κόπο -τρία λεπτά θα σας πάρει να το δείτε και άλλα πέντε λεπτά για να διαβάσετε το παρκάτω κείμενο που φιλοξενούμε-  για να καταλάβετε και να αντιληφθείτε γιατί γνωστός επιστήμονας και προσωπικός φίλος (του Σάκη Σερέτη) τον πέρασε από ένα γερό, τεκμηριομένο από κάθε άποψη αλλά  και αξιοπρεπές κράξιμο για την περιβοήτη έκθεση- αναφορά της εοφρευτικής επιτροπής.

Όλο το "απόσταγμα" και το νόημα που αποκαλύπτει  την αλήθεια, την πρεμούρα και την καούρα και εμμονή  του να μπει στην εφορευτική επιτροπή κρύβεται στο τέλος  στο υστερόγραφο του παρόντος κειμένου...(που ακολουθεί)  Διαβάστε τον-τουλάχιστον από εδώ...- και βγάλετε τα συμπεράσματα σας.  


Του Σάκη Σερέτη, 07.07.10

Χαρακτηριστικό γνώρισμα των σοβαρών οργανισμών που λειτουργούν δημοκρατικά, είναι η διαφάνεια που λογίζεται σαν στοιχειώδης αρχή και αποτελεί θεμελιώδες συστατικό, για την πρόοδο και την εξέλιξη τους

Σε αυτές τις κοινωνικές ομάδες θεωρείται απαραίτητο, όλα τα μέλη τους να έχουν λύσει τα βασικά υπαρξιακά τους προβλήματα και να ξέρουν ποιοι είναι και τι θέλουν, αναπτύσσοντας ξεκάθαρες σχέσεις μεταξύ τους.



Οι εκάστοτε εκλεγμένοι επικεφαλής αρχηγοί ακολουθώντας πιστά τους νόμους, καταβάλλουν σοβαρές προσπάθειες για την επίτευξη των στόχων του οργανισμού και σεβόμενοι την διαφορετικότητα των άλλων, συμπορεύονται ειρηνικά και πολιτισμένα.

Αυτά βέβαια ισχύουν για τους σοβαρούς οργανισμούς, γιατί υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Όπως ας πούμε στην Ομοσπονδία Ελληνικών σωματείων Νέας Υόρκης, όπου οι ηγεσίες της τα τελευταία χρόνια, αντιμετωπίζουν τα μέλη της σαν ιθαγενείς –πελάτες και τους πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Πηγή του κακού, η ανακύκλωση των ίδιων παραγόντων στις καρέκλες εξουσίας, που εμφανέστατα έχει δημιουργήσει και το υπάρχων άρρωστο κατεστημένο, μέσα από το οποίο οι μισοί που δεν εξελέγησαν, προσπαθούν με διάφορα τερτίπια και τρικλοποδιές να ρίξουν τους υπόλοιπους και όλοι μαζί τον οργανισμό στον γκρεμό.

Το σήριαλ των διοικητικών και οικονομικών ατασθαλιών, εξακολουθεί να τροφοδοτείται συχνά-πυκνά με νεότερα γαργαλιστικά επεισόδια, που ομολογουμένως μας άφησαν έκπληκτους από τον χαλαρό τρόπο αντιμετώπισης από τα αρμόδια όργανα, ενώ πιστοποιούν παράλληλα την ιδιοκτησιακή αντίληψη που διακατέχει τους διαχειριστές αυτής της μίζερης κατάστασης.

Πρωταγωνιστές τα ίδια πρόσωπα, οι οποίοι παρερμηνεύοντας τον εθελοντισμό κατά το δοκούν, επαναλαμβάνουν τα λάθη τους και ύστερα με την μέθοδο της συγκάλυψης, τα κουκουλώνουν επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα της ατιμωρησίας, που τείνει να αποδειχθεί η θηλιά στο λαιμό του οργανισμού.

Την συγκεκριμένη πρακτική έχει δοξάσει στον υπερθετικό βαθμό και το πρόσφατα απερχόμενο σύστημα εξουσίας, το οποίο στοιβάζοντας σκελετούς στα ντουλάπια του, παρουσιάζει μια έντεχνα καμουφλαρισμένη παραπλανητική εικόνα, αντικαθιστώντας την ωμή πραγματικότητα, της οποίας βασικά στοιχεία αποδίδουν σοβαρές ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Εκ των πραγμάτων η νέα διοίκηση υπό τον κ.Ηλία Τσεκερίδη, αναλαμβάνει την ηθική υποχρέωση να αντιμετωπίσει όλα τα φαινόμενα κακοδιαχείρισης και να ρίξει άπλετο φως, σε όλες τις σκοτεινές και περίεργες ιστορίες, οι οποίες οδήγησαν τον οργανισμό στα χαμηλά σκαλοπάτια της απαξίωσης.

Όμως μην φανταστείτε, ότι οι διοικούντες διδάξαντες την τέχνη της ατασθαλίας ήταν μόνοι τους σε αυτή την προσπάθεια.

Στην επικοινωνιακή διαχείριση αυτής της μίζερης κατάστασης, που αφορά στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης, στρατολογήθηκαν εκτός από τα γνωστά γιουσουφάκια της διαπλοκής που βιοπορίζουν λασπολογώντας εκβιαστικά και κάποιοι φιλόδοξοι ομογενειακοί παράγοντες, των οποίων κάποιοι «εμπλεκόμενοι» φίλοι τους, περιέργως αποτελούν τον πυρήνα της ατασθαλίας που βασιλεύει τα τελευταία χρόνια στην Ομοσπονδία.

Το παράδοξο όμως είναι ότι όλοι αυτοί μαζί, προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτή η μίζερη κατάσταση δημιουργήθηκε με παρθενογένεση, ξεχνώντας προφανώς ότι και τα προηγούμενα χρόνια, οι ίδιοι κινούσαν τα νήματα εξουσίας.

Σήμερα μεταλλαγμένοι σαν χαμαιλέοντες, προσπαθούν να μας πείσουν ότι για όλα τα δεινά φταίνε οι άλλοι και οι άλλοι με την σειρά τους, επιστρέφουν αντίστοιχα τα πυρά σε αυτούς..

Τελικά ποιος φταίει;

Μήπως ο κύριος κανείς;



ΥΓ

Όσον αφορά στα γιουσουφάκια της διαπλοκής, που εξακολουθούν να σιτίζονται και να προαυλίζονται σπέρνοντας ζιζάνια και τόνους λάσπης παριστάνοντας τις θεραπαινίδες της αποκάλυψης, ήρθε η ώρα διαβάζοντας τα επίσημα αρχεία της Ομοσπονδίας, να πληροφορηθούμε τον ρόλο που έπαιξαν, καθώς και τα χρήματα που εισέπραξαν για το «συνέδριο» φάντασμα που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Τα καλύτερα έρχονται…..(αχ ρε Σάκη βρες και κάτι δικό σου λίγο διάβασμα χρειάζεται και θα δεις ότι θα βρεις και εσύ πολλά εξίσου ευρηματικά σλόγκαν για προαναγγελίες θεμάτων) 
 

Κατά τ άλλα...
Εμείς θα ρωτήσουμε  τον πολλά βαρύ και όχι κ. Σερέτη,  δηλαδή "φίλτατε και εντιμότατε κύριε θεματοφύλακα της δημοκρατίας"  αντί να κάνετε την δουλειά σας ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής εσείς ψάχνατε το αρχεία του...2007; Καλά κάνετε γιατί επί της ουσίας ως εφορρευτική επιτροπή μάλλον δεν είχατε κάτι αξιόλογο να παρουσιάσετε...σας τα είπαν άλλοι δεν τα επαναλαμβάνω.... Καλά κάνατε μπας και μάθουμε επιτέλους  και εμείς με στοιχεία ποιοι έφαγαν και πόσα  λεφτά για το συνέδριο που εσείς και η παλιππαρέα πολεμήμσατε λυσαλέα και μανιοδώς για να μη γίνει...; Μπράβο σας...τα καταφέρατε... 
Καλά κάνατε ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής που παραβιάσατε συστηματικά το καταστατιοκό που ορίζει σαφώς τα καθήκοντα σας αλλά επειδή θα μας φωτίσετε με την αλήθεια με τα καλύτερα που έρχονται θα περιμένουμε να μάθουμε ποιοι και πόσα έφαγαν για αυτό το συνέδριο ειδάλως όλα όσα υπαινίσσεστε εσείς και οι όμοιοι σας-θα ήταν πολύ βαρύ να σας συγκρίνω με τον γνωστό  κατάδικο της Ομογένειας  λασπολόγο και συκοφάντη εργολάβο συμβολαίων διαβολής και λάσπης... Πιστεύω εσείς τουλάχιστον να μας δώσετε στοιχεία για όσα λέτε...αλλά και να μας απαντήσετε γιατί οι φίλοι σας και συνεργάτες σας αξίτιμοι κύριοι Δημήτρης Βεκιαρέλης και Ανδρέας Σάββας καθώς και η φίλη σας κα Τζουμάκα ως μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής των πεπραγμένων της μαύρης και επάρατης  διετίας Διαμαντίδη 2006-2008  δεν αποκάλυψαν όσα υπαινίσεσθε ότι θα μας αποκαλύψετε εσείς;  
Καλά κάνατε "κύριε" Σερέτη και ασχοληθείκατε αντί με τα πεπραγμένα της διετίας 2008-2010 του κ. Καλαμαρά ασχολειθήκατε με την διετία 2006-2010 και  -ελπίζω ενδελεχώς να σκανάρετε και φωτοτυπίσατε -όλα αυτά τα φοβερά και τρομερά στοιχεία που πιστοποιούν και αποδυκνείουν ποιοι και πόσα έφαγαν για το συνέδριο....που δεν έγινε ποτέ-κατά την δική σου άποψη- γιατί εσύ πολέμησες την προσπάθεια  εμπαθώς μαζί με την γνωστή ομάδα σου... Θα περιμένουμε να μάθουμε ποιοι και πόσα έφαγαν με στοιχεία όμως όχι λόγια του αέρα και λάσπη... Γιατί τότε θα είστε ένας ακόμα επαγγελματίας συκοφάντης και λασπολόγος εκτός από εμπαθής... Θα περιμένου λοιπόν να μάθουμε επιτέλους με στοιχεία ντοκουμέντα, αποδείξεις και στοιχεία  ποιοι φάγανε και πόσα εκείνη την περίοδο...;  Ελπίζω να μη περιμένουμε μόνο πολύ γατί τότε θα έχετε καταγραφεί και με πιστοποιητικό γνησιότητας τα γραφόμενα σας ως κοινός επαγγελματίας σε διατεταγμένη υπηρεσία κατασυκοφάντησης...
Ελπίζουμε μέσα από την ενδελεχή  έρευνα  σας  να βρείτε στοιχεία ποιοι και όσοι  πήραν χρήματα για το συνέδριο ...που δεν έγινε ποτέ...(αυτό το τελευταίο θέλει πολύ συζήτηση και πίστεψε με εμπριέχει πολλλές αποκαλύψεις...μα παρά πολλές...) και ξέρεις ότι εδώ εμείς όταν μιλάμε δεν πετάμε λάσπη ούτε ανούσιες και βαρύγδουπες, πομπόδεις και  ατάκτως λαϊκού χαρατκτήρα φράσεις...Συνήθως  εδώ όταν μιλάμε έχουμε στοιχεία . Ίδωμεν

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: η καλύτερη τύχη για σένα και πολλούς άλλους  τελικά επειδή "ο κοινός εχθρός ενώνει" είναι να γλείφετε και να προσκυνάτε εκεί που φτύνατε  χρόνια πριν και εξακολουθείτε να φτύνετε μόνο που δεν σας παίρνει να το κάνετε μπροστά του άρε Μεγάλε Πετράν ενώνεις! ενώνεις αγόρι μου κάνεις την ομάδα να πετά!...
Αλέξανδρος  Στεφανόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου