Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΑ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΗΘΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!










Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο η υπόθεση των καταγγελιών για γαλάζια σκάνδαλα στην Νομαρχιακή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στην Νέα Υόρκη, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε το πρακτορείο μας στις 29 Ιανουαρίου με τις επώνυμες καταγγελίες του μέλους της ΝΔ, Βασιλείου Μπερζίκη, εναντίον του προέδρου της Νομαρχιακής Πέτρου Γαλάτουλα ο οποίος καταγγέλλεται επώνυμα για οικονομικό και ηθικό σκάνδαλο. Ακολούθησε η ξεκάθαρη δήλωση του αρμόδιου τομεάρχη της ΝΔ πρώην υπουργού Παναγιώτη Σκανδαλάκη ότι «η υπόθεση πάει στον Εισαγγελέα»! Και μετά άρχισε ο υπόγειος πόλεμος φθοράς εναντίον του δημοσιογράφου που αποκάλυψε το σκάνδαλο στην Νομαρχιακή της ΝΔ στην ΝΥ Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, με διαρροή «ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων» και ψευδή στοιχεία εις βάρος του με ανακρίβειες, ψεύδη και συκοφαντίες σε ότι αφορά την συμμετοχή του δημοσιογράφου στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 στο πρόγραμμα επιδότησης εισιτηρίου του ως ψηφοφόρου!


Ξαφνικά, όπως βλέπετε και στο σχετικό απόσπασμα στην «γνωστή ιστοσελίδα» ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ στην ομογένεια για τον ρόλο του «εκδότη» της Γιώργου Λυκομήτρου (καταδικασμένου για σωρεία ποινικών αδικημάτων συνωμοσία και διακεκριμένη κλοπή, το 1993 στην πολιτεία της Φλόριδας), εμφανίστηκαν ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές εις βάρος του Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, που περιείχαν όμως και την παράνομη δημοσιοποίηση «ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων» του δημοσιογράφου Α.Σ.

Το επίμαχο απόσπασμα με το σχετικό απόσπασμα από την ιστοσελίδα ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του Γιώργου Λυκομήτρου, αρχειοθετήθηκε και ετοιμάζεται ήδη σχετική αναφορά προς τον αρμόδιο εισαγγελέα στην Ελλάδα, από τον νομικό σύμβουλο της εταιρίας και του δημοσιογράφου κ Δημήτρη Βακαλόπουλο. Μετά τις αποκαλύψεις, με στοιχεία και ντοκουμέντα του δημοσιογράφου, ως προς τις βαρύτατες κατηγορίες ότι έλαβε τα χρήματα επιδότησης για το εισιτήριο του στην Ελλάδα και καταχράστηκε τα χρήματα χωρίς να πάει να ψηφίσει, ο δημοσιογράφος αναγκάστηκε να απαντήσει στους ψευδείς ισχυρισμούς εναντίον του από τον γνωστό στην ομογένεια, για τις καταδικαστικές αποφάσεις εις βάρος του από το 1993 και εντεύθεν, Γιώργο Λυκομήτρο, δίνοντας στην δημοσιότητα τις αποδείξεις και τα στοιχεία που διαψεύδουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς ότι έλαβε τα χρήματα δεν πήγε να ψηφίσει και καταχράστηκε τα χρήματα.
Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ στην Νέα Υόρκη, Πέτρος Γαλάτουλας ειδοποιήθηκε μέσω κοινού γνωστού ότι οφείλει να πάρει δημοσίως θέση και να αποκαταστήσει την αλήθεια ως προς τον δημοσιογράφο αλλά και να εξηγήσει πως και από ποιον διέρρευσαν προς τον κ. Λυκομήτρο τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του κ. Αλέξανδρου Στεφανόπουλου και μάλιστα με ψευδέστατους και ανυπόστατους ισχυρισμούς όπως αυτοί που προέβαλε ο κ. Λυκομήτρος.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ και τον ρόλο του κ. Λυκομήτρου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ GREEK AMERICAN NEWS AGENCY

TΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν θα απαντήσουμε ούτε στα ψεύδη, τις νέες "επινοήσεις", τις συκοφαντίες, τα σενάρια, τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς που αναφέρονται στην ιστοσελίδα ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του κ Λυκομήτρου. Αυτά και κρίση, και αντίληψη αλλά και την ικανότητα έχουν να κρίνουν οι αναγνώστες που παρακολουθούν μάλλον άναυδοι αυτό το ακατάσχετο υβρεολόγιο και τον οχετό που εκχέεται, καθημερινά, από τον κατά τ άλλα γνωστό στην Ομογένεια, τώρα πια και στην Ελλάδα, για τα έργα...τον...βίο...την παράνομη και έκνομη δράση, τις καταδίκες και όλα όσα συνθέτουν τον πολυτάραχο βίο του "μεγάλου τιμητή" του Ελληνισμού και της Ομογένειας των ΗΠΑ, Γιώργου Λυκομήτρου.

Ύβρεις που δυστυχώς για εκείνον και την πολύχρονη 35ετη εμπειρία που διαθέτει μόνο πανικό προδίδουν και έλλειψη ψυχραιμίας, για τις αποκαλύψεις που έρχονται όχι μόνο από το σκοτεινό του παρελθόν...αλλά και από τα όσα έκνομα διαδραματίζονται εκ μέρους του κ. Λυκομήτρου εις βάρους του Δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου.

Δεν θα σταθούμε ούτε στους χαρακτηρισμούς, ούτε στα ψεύδη. Άλλωστε ένας ψύχραιμος και νουνεχής σκεπτόμενος νους μπορεί να διακρίνει το χοντροκομμένο ψέμα, την διαστρέβλωση, την διαβολή, το ήθος και τελικά μπορεί να διακρίνει με σαφήνεια το ποιος είναι στα αλήθεια ο Γιώργος Λυκομήτρος με όσα γράφει εις βάρος του δημοσιογραφου Α.Στεφανόπουλου.


ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ κ. ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ BLOG

Ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε στην δημοσιότητα κάποια ακόμα στοιχεία που δείχνουν με ντοκουμέντα-πάγια τακτική μας αυτή πάντα να αποδεικνύουμε όσα λέμε και γράφουμε- το ποιος λέει αλήθεια και ποιος βουτά, την έτσι και αλλιώς βρώμικη πένα του σε βούρκο λάσπης.

Λάσπη που δεν κολλά έτσι κι αλλιώς, αλλά επιστρέφει σε αυτόν που την πετά! Και όσο πιο πολύ λάσπη πετά τόσο μεγαλύτερο θα είναι το βουνό που θα τον καλύψει...Όσο μεγαλύτερο το ψέμα τόσο περισσότερο θα λάμπει η αλήθεια.

Δεν πρόκειται να απαντήσουμε ούτε στα μυθεύματα, και τα σενάρια που κατασκευάζει κάθε φορά που δημοσιοποιούνται νέα στοιχεία και ντοκουμέντα. Δεν πρόκειται να απαντήσουμε ούτε στα χαζά περί visas. Θα συστήναμε στον κ. Λυκομήτρο να πάει να μάθει τι σημαίνει το {R} -και όχι ότι βρίσκει μπροστά του εν πλήρει συγχύσει και πανικό να το επιστρατεύει άκου "religious worker"! Κρίμα τα 35 χρόνια στις ΗΠΑ...) Καλό θα ήταν επειδή προφανώς έχει να πατήσει στην Ελλάδα 35 χρόνια -και δεν είναι ο μόνος - άρα δεν έχει δει πως είναι τα διαβατήρια και τι σημαίνει το {Ι} ή το κάθε διακριτικό να επισκεφθεί το κατάλληλο κυβερνητικό site για να μη γελοιοποιείται ακόμα περισσότερο . Δώσαμε στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για την visa του Α.Σ και αυτό που βρήκε να πει από "παράνομος και ημιπαράνομος" που ήταν ξαφνικά ο Α. Στεφανόπουλος τώρα «έχει παπαδίστικη visa»! «Αποκάλυψε» κιόλας ποιος του την έδωσε…(sic) Αυτά μόνο γέλια προκαλούν...

Κανένα σχόλιο ή απάντηση δεν χρειάζεται και στα σενάρια που κατασκευάζει περί προβοκάτσιας στην ομοσπονδία για το επεισόδιο της 26ης Ιανουαρίου(010) που προκάλεσε άτομο γνωστό για τα ψυχολογικά του προβλήματα για το οποίο αποκαλύψαμε μια σειρά στοιχεία χωρίς να εκθέσουμε περισσότερα για την ψυχοπαθολογική του κατάσταση...

Σενάρια και ψεύδη που επιστρατεύει κάθε φορά ο κ. Λυκομήτρος προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη -αν και ουδείς δίδει ή έδιδε ποτέ σημασία στα γραφόμενα του - άλλα ούτε και στα φαιδρά σενάρια που επινοεί όντας κάθιδρος και ταραγμένος...

Τρέμοντας όχι τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του -γιατί ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται-αλλά αυτό που τρέμει είναι τα νέα στοιχεία για την συγκλονιστική σκοτεινή υπόθεση του "JOHN APOCOTOS"...

Πτυχές της οποίας δημοσιοποιήσαμε ήδη με συγκλονιστικά αποδεικτικά στοιχεία σε ένα πρώτο εισαγωγικό κείμενο. Υπόθεση θολή για την οποία όχι μόνο δεν απαντά και σφυρίζει αδιάφορα, αλλά κάνει σα να μην άκουσε τίποτα- την στιγμή που πλέον βοά όχι μόνον η απανταχού Ομογένεια αλλά και όσοι ανυποψίαστοι ενοχλούσε στην Ελλάδα καθημερινά με τα 100εδες email εδώ και χρόνια επιχειρώντας να πείσει εαυτόν και αλλήλους ότι είναι ο «μεγάλος τιμητής» του Ελληνισμού και της Ομογένειας. Ο θεματοφύλακας θεσμών και αξιών...ηθών και εθίμων... Ο «μεγάλος διδάσκαλος» της ηθικής και το «κλέος του ήθους και της ακεραιότητας»!


Πτυχές της οποίας δημοσιοποιήσαμε ήδη με συγκλονιστικά αποδεικτικά στοιχεία σε ένα πρώτο εισαγωγικό κείμενο. Υπόθεση θολή για την οποία όχι μόνο δεν απαντά και σφυρίζει αδιάφορα, αλλά κάνει σα να μην άκουσε τίποτα- την στιγμή που πλέον βοά όχι μόνον η απανταχού Ομογένεια αλλά και όσοι ανυποψίαστοι ενοχλούσε στην Ελλάδα καθημερινά με τα 100εδες email εδώ και χρόνια επιχειρώντας να πείσει εαυτόν και αλλήλους ότι είναι ο «μεγάλος τιμητής» του Ελληνισμού και της Ομογένειας. Ο θεματοφύλακας θεσμών και αξιών...ηθών και εθίμων... Ο «μεγάλος διδάσκαλος» της ηθικής και το «κλέος του ήθους και της ακεραιότητας»!

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 2007, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟ(ΑΤΟΜΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΟΠΗ ΤΟ 1993 ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΔΑΣ)...
Θα σταθούμε όμως στην τελευταία αναφορά -την οποία και έχουμε ξεχωρίσει μέσα σε κόκκινο όπως δείχνουμε και στο σχετικό διάγραμμα μιας και ο κ. Λυκομήτρος από σήμερα θα την εξαφανίσει ως δια μαγεία ως συνήθως κάθε φορά που γελοιοποιείται... - ως προς τις αποκαλύψεις που προχώρησε το πρακτορείο μας για την κατάσταση στην Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας στις ΗΠΑ και ειδικότερα στην ΝΥ όπου η ομογένεια κυριολεκτικά θυμίζει καζάνι έτοιμο να εκραγεί με όσα καταγγέλθηκαν και αποκαλύφθηκαν...αλλά κυρίως όσα άλλα πολλοί γνωρίζουν -εδώ και χρόνια - για τα εσωτερικά δρώμενα στο αλληλοσπαρασσόμενο εσωτερικό των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ απ' άκρη σ άκρη των ΗΠΑ -και ειδικά στην ΝΥ- κάνοντας τις κομματικές οργανώσεις τα τελευταία 24ωρα να μοιάζουν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί!

Αυτά θα τα δούμε όμως σε εκτενές αναλυτικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που θα δημοσιοποιηθεί σε προσεχείς συνδέσεις σας με εκτενή πολιτική ανάλυση.

Γράφει λοιπόν ο κ. Λυκομήτρος και εδώ πλέον δεν χρειάζεται πολύ για να διακρίνει κανείς τις "πηγές (παρά)πληροφόρησης" του ότι το 2007 ο Δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος πήρε χρήματα από την τοπική εκλογική επιτροπή της ΝΔ (βλ. Πέτρο Γαλάτουλα) για να πάει να ψηφίσει στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου του 2007 «ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ»! κάτι που στην συνέχεια περιέργως... εξαφάνιστηκε από την ιστοσελίδα "ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ"

Δεν χρειάζεται να ειπωθεί ότι και αυτό όπως και σωρεία άλλων που αναφέρονται-και θα επακολουθήσουν όσο συνεχίζουμε την δημοσιοποίηση στοιχείων , αποδείξεων και ντοκουμέντων για την σκοτεινή και φρικτή υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του JOHN APOCOTOS- είναι ΕΙΔΙΚΑ αυτή την φορά κατευθυνόμενα-θα δούμε από ποιον; και γιατί;- αλλά και στοχευόμενα αποκυήματα νοσηρής φαντασίας με προφανή στόχο να πληγεί το κύρος, το ήθος, η αξιοπιστία και η κοινωνική και επαγγελματική υπόσταση του δημοσιογράφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ;
Πράγματι ο δημοσιογράφος Α.Στεφανόπουλος- ο οποίος ουδέποτε έκρυψε τις ιδεολογικές πεποιθήσεις του από τα πρώτα φοιτητικά του χρόνια στην κεντροδεξιά παράταξη με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ(εκτός και αν στην δημοκρατία είναι παράπτωμα και αυτό), το μαρτυρούν άλλωστε η σχετική αρθρογραφία και οι πολιτικές του αναλύσεις- κατόπιν συστάσεως και προτροπής του προέδρου της Νομαρχιακής της ΝΔ στις ΗΠΑ κ. Πέτρου Γαλάτουλα , εκείνη την προεκλογική περίοδο του 2007 αποδέχθηκε να συμμετέχει στο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης των αποδήμων που θα προσέρχονταν στην Ελλάδα στις κάλπες της 16ης Σεπτεμβρίου(07).

Είναι μια συνήθης πρακτική των μεγάλων κομμάτων να ενισχύουν οικονομικά -με κρατικά κονδύλια εννοείται, δηλαδή με λεφτά του ελληνικού λαού- την λειτουργία των κομμάτων σε αυτή την κορυφαία πράξη της δημοκρατίας μας. Ως εδώ καλά όλα.

Ο Δημοσιογράφος αποδέχθηκε να συμμετέχει, με την προϋπόθεση ότι και αυτός όπως και άλλοι που προσκόμισαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα λάβει το σχετικό αντίτιμο του εισιτηρίου για την μετάβαση στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία.

Όλα έγιναν νόμιμα όπως για 10αδες χιλιάδες ψηφοφόρους προσήλθαν στις κάλπες, είτε απόδημους από όλο τον κόσμο είτε ετεροδημότες που το(κάθε) κόμμα τους διευκολύνει στην μεταφορά τους για να πάνε να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Πολύ δε περισσότερο για εκείνους που βρίσκονται πέραν του ατλαντικού. Ακριβώς διότι και τα δυο μεγάλα κόμματα εξουσίας δεν μπόρεσαν να βρουν κοινό τόπο συνεννόησης ώστε να ψηφίζουν και οι απόδημοι από τους τόπους διαμονής τους… Γνωστό θέμα το έχουμε θίξει με έρευνες και σχετική αρθρογραφία.

Ο Δημοσιογράφος-και δεν είναι ο μόνος - δέχθηκε προσκομίζοντας όλα τα απαραίτητα σχετικά δικαιολογητικά για την συμμετοχή του στην οικονομική πριμοδότηση του εισιτηρίου. Είναι το επίμαχο πρόγραμμα αυτό για το οποίο σήμερα καταγγέλλεται, όπως αποκαλύψαμε με στοιχεία ο πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ στις ΗΠΑ κ. Πέτρος Γαλάτουλας επώνυμα από παλαιό κομματικό στέλεχος της ΝΔ στις ΗΠΑ αλλά και στην Χαλκιδική τον κ. Βασίλειο Μπερζίκη!

Φαίνεται όμως πως κάποιοι ή κάποια (sic) δεν υπολόγισαν σωστά(…) και εκμεταλλευόμενοι/η την ένταση και την διαμάχη μεταξύ τους, είτε έδωσαν εσκεμμένα και σκόπιμα ψευδείς «πληροφορίες» στον κ. Λυκομήτρο για τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο με προφανέστατο στόχο να τον πλήξουν και να τραυματίσουν σε συγκεκριμένα κέντρα εξουσίας στην Ελλάδα το κύρος και την υπόσταση του, χρησιμοποιώντας τον Γιώργο Λυκομήτρο -άνθρωπο για όλες τις βρώμικες δουλείες - προκειμένου να πετάξει λάσπη (συνήθως αυτά και στην οικτρή και τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται ο κ. Λυκομήτρος και με ένα, δυο 100αρικα γίνονται)...είτε -και αυτό είναι το εύκολο να διαπιστωθεί δεν χρειάζεται να γίνει και ειδική έρευνα - ο κ. Λυκομήτρος το έβγαλε και αυτό από το μυαλό του όπως τόσα άλλα...

Μόνο που αυτή η βαριά "καταγγελία" «ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ»- δεν είναι απλά μια ύβρις και οι γνωστοί χαρακτηρισμοί που πετά ο κ. Λυκομήτρος και ουδείς του δίδει σημασία. Για αυτό και απέσυρε από το ΚΑΛΑΜΙ.ΝΕΤ και εξαφάνισε έντρομος την μεγάλη «αποκάλυψη» για τον «μέγιστο απατεώνα όλων των εποχών» το «μεγάλο επίτευγμα» ως προς τις εκλογές του 2007 πως τάχατες «πήρε τα χρήματα δεν πήγε να ψηφίσει και τα καταχράστηκε» στο πάνω μέρος βλέπετε το αρχικό κείμενο που είχε βάλει με την σχετική αναφορά την οποία σήμερα εξαφάνισε όπως και σιγά –σιγά εξαφανίζει λίγο λίγο και άλλες…



Όμως όλα τα κείμενα που καταχωρούνται σην ιστοσελίδα ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ αρχειοθετούνται οπότε μάταιος ο κόπος του και να μια ακόμα απόδειξη όπως αυτή που σήμερα παρουσιάζουμε.

Εδώ όμως υπάρχει άλλο μείζον πολιτικό θέμα που άπτονται της άμεσης ευθύνης του προέδρου της Νομαρχιακής κ. Πέτρου Γαλάτουλα διότι εκείνος και την αλήθεια γνωρίζει και την αποσιωπά με την ένοχη σιωπή του μέχρι τώρα(17 35 03 02 2010) διότι ο κ. Λυκομήτρος αναφέρει συγκεκριμένα γεγονότα, έστω και παραποιημένα ή ψευδή, πέρα ως πέρα αναληθή και συκοφαντικά!

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι ο κ. Στεφανόπουλος πήρε το ποσό των 400$ σε δυο δόσεις (200+200) αλλά ο κ.Π. Γαλάτουλας παρόλο που κράτησε όλα τα στοιχεία(δικαιολογητικά απόδειξη συμμετοχής στις εκλογές και εισιτήριο) όταν ζητήθηκε από τον κ. Γαλάτουλα να λάβει σχετική απόδειξη ότι παρέλαβε όχι μόνο τα χρήματα αλλά και ότι παρέδωσε τα σχετικά δικαιολογητικά, στοιχεία απαραίτητα για το κόμμα στον οικονομικό απολογισμό πεπραγμένων για το που πήγαν τα 18.880$ που απέστειλε η ΝΔ. Δικαιολογητικά για τα οποία ο κ. Αλέξανδρος Στεφανόπουλος ναι μεν υπέγραψε προς τον κ. Γαλάτουλα χωρίς όμως ποτέ να πάρει αποδεικτικό παραλαβής!


Τα δικαιολογητικά προσκομίστηκαν και κρατήθηκαν όλα από τον κ. Γαλάτουλα!(...) διότι ο δημοσιογράφος και στην Ελλάδα πήγε και ψήφισε στις εκλογές! Ο κ. Γαλάτουλας όμως ΟΥΔΕΠΟΤΕ όπως είχε υποχρέωση έδωσε αποδεικτικό παραλαβής στον δημοσιογράφο παρόλο που το ζήτησε ενώ τον έβαλε και υπέγραψε την κατάσταση ότι παρέλαβε τα χρήματα. Την κατάσταση κρατούσε τότε η νεοεγγραφείσα από τον κ. Γαλάτουλα στην Νέα Δημοκρατία δικηγόρος κ. Έλλη Μελέμη...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΡΩΤΟ:
ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΝΥ-ΑΘΗΝΑ

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ:ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 16ης 9 2007!


Βγάλτε τώρα για ακόμα μια φορά τα συμπεράσματα σας για τα όσα ελαφρά τη καρδιά σε πλήρη πανικό γράφει -και ξεγράφει - ο κ. Λυκομήτρος με βαρύτατες συκοφαντίες και κατηγορίες εις βάρος του δημοσιογράφου κ. Αλέξανδρου Στεφανόπουλου..

Και τώρα γεννώνται πολλά καυτά και αμίλεικτα ερωτηματικά...για τις υπόγειες διασυνδέσεις μελών της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας στην Νέα Υόρκη, με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου και μάλιστα με βαρύτατες καταδίκες όπως ο Γιώργος Λυκομήτρος, ο οποίος καταδικάστηκε στην Πολιτεία της Φλόριδας το 1993 για συνωμοσία, και συνωμοσία διακεκριμένη κλοπή κτλ.

Το "εύκολο" είναι να αποδώσει και αυτό το ψεύδος και την λάσπη στον κ. Λυκομήτρο! Δεν είναι έτσι. Τα φορτώνουμε όλα στον "τρελό του χωριού," και την δουλειά μας κάνουμε, και ο τρελός, τρελός! Όχι δεν είναι έτσι! Το επαναλαμβάνουμε και το τονίζουμε. Το λιγότερο που καίει τώρα τον κ. Λυκομήτρο είναι αν έλαβε ο δημοσιογράφος, Α.Σ. από την ΝΔ χρήματα να πάει να ή να μην πάει να ψηφίσει, εδώ τον έχει ανακηρύξει τον μεγαλύτερο απατεώνα όλων των εποχών (τι φοβερή τιμή και αυτή από τον ατίμητο...Γιώργο Λυκομήτρο...) και θα σταθεί στη χαμένη σταγόνα στον ωκεανό για 400$...

Ο κ. Λυκομήτρος για το μόνο που αδημονεί και αγωνιά, είναι για τα νέα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η δημοσιογραφική σκαπάνη για αυτή την σκοτεινή υπόθεσης που έχει κωδικογραφηθεί ως υπόθεση "JOHN APOCOTOS" και αυτό φυσικά που τρέμει είναι οι τυχόν επερχόμενες εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν το άνοιγμα της υπόθεσης εκ νέου ύστερα από σχεδόν μια 20ετια... Και αυτό σημαίνει νέα δίκη...νέα δικαστική και αστυνομική έρευνα! Αυτό καίει τον κ. Λυκομήτρο για όλα τα άλλα μια δεν δίνει!

Άλλο το πρόβλημα που έχει με τον δημοσιογράφο Α.Σ. και την δημοσιογραφική έρευνα που ερευνά "προσωπικές υποθέσεις" όπως αποκαλεί την τεράστια υπόθεση που συγκλόνισε τον ελληνισμό το 1993, και για τις οποίες τρέμει περισσότερο την σκοτεινή υπόθεση "JOHN APOCOTOS" και πολλά άλλα σκοτεινά σημεία που έχει στην 34ετη πορεία του τα οποία δεν θα ήθελε να δημοσιοποιηθούν για ευνόητους λόγους -αλλά σταδιακά θα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για να μαθαίνει ο απανταχού Ελληνισμός και η Ελλάδα ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΜΗΤΡΟΣ-, και άλλο αυτή η συκοφαντία και το συγκεκριμένο ψεύδος "ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ- ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ"! "Στοιχεία" που "έφυγαν" μέσα από την Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να πλήξουν τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο για την αποκάλυψη του τεράστιου, ηθικού και οικονομικού σκανδάλου!



Ψεύδος που και εμπνευστή έχει(!) με συγκεκριμένη στόχευση να πληγεί το κύρος, το ήθος και κοινωνική και επαγγελματική αξιοπιστία του Α.Σ. και «ιθύνοντα νου»...

«Ιθύνοντα νου» και μάλιστα μάλλον θηλυκής ψυχολογίας όπου τα τελευταία 24ωρα νιώθει να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του/της…

Είναι φυσιολογικό το μυαλό όλων να πάει στον άμεσα θιγόμενο και βαλλόμενο πανταχόθεν Πέτρο Γαλάτουλα για το οικονομικό και ηθικό σκάνδαλο των καταγγελιών του Β. Μπερζίκη. Εμείς απλά θα αναρωτηθούμε θα έφτανε σε τέτοιο σημείο ο Πέτρος Γαλάτουλας; Λέγεται ότι ακόμα και αν βλέποντας ανήμπορος -όντας - τις τελευταίες εξελίξεις που οδηγούν στο πολιτικό του τέλος δια βίου, δεν θα αποτολμούσε κάτι τέτοιο…



Αυτά μας διαμηνύθηκαν νωρίς το απόγευμα ( στις 03 02 2010) μετά το σάλο που δημιουργήθηκε σε Αθήνα, Χίο(τόπος καταγωγής του κ. Γαλάτουλα) αλλά και Νέα Υόρκη από στενά συνδεδεμένο άτομο παράγοντα της ομογένειας ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας και μετέφερε «μήνυμα» του προέδρου της Νομαρχιακής της ΝΔ στην ΝΥ. Ο Πέτρος Γαλάτουλας διερίγνυε τα ιμάτια του ότι δεν έχει σχέση ούτες με την διαρροή ούτε με τα ψεύδη που γράφει ο κ. Λυκομήτρος. Αν πράγματι είναι έτσι; Τότε το μοναδικό πρόσωπο που μένει εκτεθειμένο για την διαρροή αυτή και τα ψευδή στοιχεία, είναι η δικηγόρος κ. Έλλη Μελέμη την οποία όμως έγραψε στην Νέα Δημοκρατία ο κ. Γαλάτουλας...


Μακάρι να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό το «μήνυμα» του κ. Γαλάτουλα ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτή την βρώμικη υπόθεση... Θα δείξει η συνέχεια αν πράγματι υπάρξει δημόσια ανακοίνωση που θα αποκαθιστά την αλήθεια ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα των αναληθών και συκοφαντικών ψευδών του κ. Λυκομήτρου ότι ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος πήρε το συμβολικό αντίτιμο του εισιτηρίου αλλά «τα καταχράστηκε και δεν πήγε να ψηφίσει»

Αν αυτό το «μήνυμα» δεν συνοδευθεί με δημόσια ανακοίνωση που θα αποκαθιστά την αλήθεια με τα στοιχεία και τα ντοκουμέντα που ήδη παραθέσαμε τότε απλά είναι μια προσπάθεια δημιουργίας αποπροσανατολισμού και εντυπώσεων…

Σε αντίθετη περίπτωση, εκ μέρους του κ. Πέτρου Γαλάτουλα, (ή άλλου μέλους της Νομαρχιακής της ΝΔ στην ΝΥ που το γνωρίζει όμως ο κ. Π.Γ. αποτελεί τον στενό "σύνδεσμο" και τον δίαυλο επικοινωνίας της Νομαρχιακής με τον κ. Λυκομήτρο) και απλώς επιχειρείται με βρώμικα μέσα και άθλιες μεθόδους, να πιαστεί από κάπου, να στρέψει αλλού την έρευνα του κόμματος που έχει ήδη έτσι και αλλιώς έχει ξεκινήσει... με την ελπίδα η υπόθεση να μη φτάσει ποτέ η υπόθεση του σκανδάλου και των καταγγελιών στην Ελληνική δικαιοσύνη...

Το καλύτερο για εκείνον και για την παράταξη που καυχάται ότι υπηρέτησε είναι ο πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΝΔ στη Νέα Υόρκη, κ. Πέτρος Γαλάτουλας να δώσει διέξοδο στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί εξ αιτίας του με την άφρωνα και επιπόλαια εξουσιομανή τακτική του, με μια ηρωική έξοδο πριν του δείξουν και επίσημα την έξοδο από το κόμμα...

Εξέλιξη που προφανώς πλέον μετά και από αυτή την άθλια προβοκάτσια, δεν θα μπορέσει να αποφύγει. Ο Παναγιώτης Σκανδαλάκης ήταν και είναι ξεκάθαρος! "Η υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα και ας βγει εκεί η αλήθεια!" Το ίδιο διαμηνύουν και από την Ριγήλης αλλά και δεκάδες άλλοι κομματικοί παράγοντες προς τον κ. Πέτρο Γαλάτουλα και τα μέλη της Νομαρχιακής στα οποία και συνιστούν είτε να παραιτηθούν, έτσι και αλλιώς εκλογές έρχονται αλλιώς η οριστική και αμετάκλητη διαγραφή είναι προ των πυλών...

Παραβιάζεται με αυτή την υπόθεση "διαρορής" και η συνταγματικά κατοχυρωμένη η μυστικότητα της ψήφου...και άλλες σχετικές διατάξεις του ποινικού κώδικα.

Η υπόθεση αυτή, της αναγκαστικής δημοσιοποίησης επί πλέον ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων προκειμένου να προστατευθεί η αλήθεια από το ψεύδος την συκοφαντία και την διαβολή λόγο όμως της διαρροής ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μετείχε στο πρόγραμμα χρηματοδότησης αποδήμων ψηφοφόρων της ΝΔ προκειμένου να ασκήσει το νόμιμο εκλογικό του δικαίωμα προσλαμβάνει πλέον εκτός από τις πολιτικές της διαστάσεις και νομικές με την σαφή παραβίαση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων από την εκλογική επιτροπή των μελών της νομαρχιακής της ΝΔ στη ΝΥ.

Βαριά η σκιά της (συν)ενοχής φαίνεται να πέφτει και στην δικηγόρο κ. Έλλη Μελέμη που γνώριζε ως μέλος της νομαρχιακής και αυτά τα συγκεκριμένα στοιχεία αφού συμμετείχε το 2007 στην όλη διαδικασία ως άτομο που κρατούσε το αρχείο των μελών που προσέρχονταν στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ και όφειλε -παρά τις όποιες προσωπικές τυχόν άλλες διαφορές της με τον δημοσιογράφο Α.Σ. οι οποίες εκτίθενται αναλυτικά σε συγκεκριμένο άρθρο στο προσωπικό blog του δημοσιογράφου ήδη από το καλοκαίρι του 2009- να προτάξει το καθήκον της και το δημόσιο συμφέρον της τήρησης του σχετικού νόμου και αμέσως με την «δημοσιοποίηση» από τον κ. Λυκομήτρο, ότι ένας ψηφοφόρος της ΝΔ, ασχέτως προσώπου, συμμετείχε σε αυτό το πρόγραμμα καθόσον είχε νόμιμο δικαίωμα, και επί πλέον διασύρεται με ασύστολα ψεύδη, να παρέμβει προς τον πρόεδρο της Νομαρχιακής κ. Π. Γαλάτουλα με την ιδιότητα της δικηγόρου και του μέλους της νομαρχιακής επικαλούμενη τις συγκεκριμένες διατάξεις του νόμου περί παραβίασης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που κατάφορα παραβιάζονται αφενός και όσο δεν επανορθώνεται αυτή η διαβολή και το ψεύδος όχι μόνο εκθέτει ανεπανόρθωτα όλα τα μέλη της Νομαρχιακής της ΝΔ αλλά τους καθιστά και συνένοχους στην τέλεση (εν γνώσει ή εν αγνοία τους) τυχόν άλλων αξιόποινων πράξεων κατά την ελληνική νομοθεσία αφού μιλάμε για ελληνικό κόμμα. Ακόμα βαρύτερη είναι η ευθύνη της κ. Μελέμη αν πράγματι αποδειχθεί ότι ευθύνεται η ίδια για την σοβαρότατη διαρροή που παραπέμπει ευθέως σε αξιόποινες πράξεις… Δυο ήταν εκείνοι που είχαν πρόσβαση σε αυτά τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εκτός από τον κ. Πέτρο Γαλάτουλα.


Ο κ. Λυκομήτρος δεν θα μπορούσε να «μάθει», για το άν πήρε; ή δεν πήρε; χρήματα ο δημοσιογράφος, επίσης ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο που παραβιάστηκε από κάποιο μέλος της Νομαρχιακής αν όχι από τον ίδιο τον κ. Γαλάτουλα, ο οποίος πλέον είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο, ότι εκτός συγκεκριμένων ατόμων που συνομιλούν μαζί τουΙμε τον κ. Λυκομήτρο) έχοντας κοινό εχθρό τον δημοσιογράφο(Α.Σ) που διερευνά σε βάθος και σκαλίζει παλιές υποθέσεις(...), ότι συνομιλεί μαζί του και εκείνος… Κάποιοι διαρρέουν πληροφορίες ότι αυτός που κρατά τα αρχεία επτασφράγιστα είναι υπεύθυνος για την διαρροή αφού ουδείς άλλος έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά… υπάρχει και αντίλογος σε αυτό το λογικό φαινομενικά επιχείρημα και θα φανεί στην συνέχεια παρακάτω.


Και εδώ γεννώνται πολλά επί πλέον ερωτηματικά πλέον ευθέως όχι μόνο για τον ίδιο τον κ. Γαλάτουλα ο οποίος αν και έχουν περάσει πέντε ημέρες και ακόμα τηρεί ένοχη(;) σιγή ιχθύος...αλλά και για συγκεκριμένα μέλη της νομαρχιακής της ΝΔ που είχα πρόσβαση στα αρχείο αυτό με τα ονόματα των μελών που κατέβηκαν στις εκλογές του 2007 να ψηφίσουν. Τεράστιο νέο ηθικό και πολιτικό σκάνδαλο που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση…. Θα έπρεπε να είχαν τοποθετηθεί δημοσίως όχι μόνο για την μια υπόθεση-τις καταγγελίες Β. Μπερζίκη- αλλά και για την άλλη-τα ψευδή στοιχεία εναντίον του δημοσιογράφου ΑΣ και την διαρροή προς τον κ. Λυκομήτρο ο οποίος με μια σειρά ψεύδη συκοφαντεί τον εν λόγο δημοσιογράφο…


Επιλέγοντας ο κ. Π. Γαλάτουλας την σιωπή(…) αντί της αλήθειας και της ευθείας γενναίας πολιτικής πράξης που δεν είναι άλλη από την παραίτηση μέχρι αποδείξεως της αλήθειας, και για την μια υπόθεση και για την άλλη, επιβαρύνει την ήδη βαριά ατμόσφαιρα και το τεταμένο κλίμα εις βάρος του. Η μόνη γενναία πολιτική πράξη όχι μόνο για τον κ. Γαλάτουλα αλλά και τα άλλα μέλη της νομαρχιακής που με την σιωπή τους καλύπτουν έκνομες και παράνομες πράξεις είναι η παραίτηση και ταυτόχρονα η αποκατάσταση της αλήθειας και για τις δυο υποθέσεις σκάνδαλα. Μακάρι οι άμεσα τρεις εμπλεκόμενοι για μεν την πρώτη καταγγελία Μπερζίκη να αποδειχθεί ότι πρόκειται απλώς περί λάθους ή έστω κακής διαχείρισης για δεν την δεύτερη σκανδαλώδη περίπτωση που εμπλέκει συγκεκριμένα άτομα –θα δούμε ποια και γιατί – επίσης να μην έχουν ευθύνες…

Η παραίτηση είναι η μόνη ορθή πολιτική πράξη. Το κόμμα εκεί θα είναι να τον αποκαταστήσει, αν πράγματι έχει αδικηθεί από τους καταγγέλλοντες-γιατί είναι και άλλοι αυτοί που καταγγέλλουν τον κ. Γαλάτουλα... Δεν είναι μόνον ο κ. Βασίλειος Μπερζίκης παλαιό και ακέραια ηθική υπόσταση όλα τα χρόνια που βρίσκεται στην οργανωμένη κομματική βάση.


Ο πρόεδρος της νομαρχιακής της ΝΔ, Π. Γαλάτουλας όφειλε άμεσα να εκδώσει όχι μόνο ανακοίνωση αμέσως για αυτή την βαρύτατη κατηγορία εις βάρος του δημοσιογράφου, στην οποία όσο δεν αποκαθιστά την αλήθεια, παραμένει εκτεθειμένος και πλέον καθίσταται συνυπεύθυνος αλλά και συνένοχος διότι παραβιάζονται σαφή συνταγματικά και βασικά ανθρώπινα δικαιώματα όπως η μυστικότητα της ψήφου, ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, και μια σειρά άλλα διατάξεις συγκεκριμένων νόμων.

Θα έπρεπε εξ αρχής από το προηγούμενο Σάββατο να έχει πάρει ήδη θέση και δημοσίως να τοποθετηθεί είτε για όσα του καταλογίζουν και αν δεν φέρει ευθύνη ας το πει από το να αναλώνεται σε παρασκηνιακές «διαβουλεύσεις» δίδοντας όλα τα στοιχεία προστατεύοντας το απόρρητο των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων αλλά θα έπρεπε να δώσει όλα τα λοιπά στοιχεία της υπόθεσης ώστε να λάμψει η αλήθεια διαφορετικά θα έπρεπε να είχε ήδη παραιτηθεί για λόγους πολιτικής ευθιξίας και να δρομολογήσει εκείνες τις διαδικασίες που θα του επέτρεπαν να επανέλθει καθαρός και χωρίς ίχνος κηλίδας ή ρετσινιάς.

Ο κ. Λυκομήτρος όμως δεν θα γνώριζε το ένα μέρος της αλήθειας –ότι ο δημοσιογράφος Α.Σ. πήρε χρήματα όπως δεκάδες άλλες χιλιάδες απόδημοι και ετεροδημότες για το αντίτιμο μέρους του εισιτηρίου προκειμένου να πάει να ψηφίσει -και ουδέν μεμπτών ως εδώ… αν κάποιος "από μέσα" δεν τον πληροφορούσε... Το ερώτημα είναι ποιος είναι εκείνος; ή εκείνη;, που έδωσε την «πληροφορία» για την συμμετοχή του κ. Α.Σ. στο πρόγραμμα επιχορήγησης εισιτηρίου αν δεν είναι ο κ. Γαλάτουλας;



Παραμένει όμως το δεύτερο ερώτημα ποιος και γιατί να "δώσει" την μισή αλήθεια στον κ. Λυκομήτρο. Το γιατί είναι προφανές...το ερώτημα είναι ποιος; ή ποιαα είναι αυτή που παραβιάζει τον νόμο;


Επομένως κάποιος ή κάποια που είχε και με εκείνον(τον Π.Γ) αντιπαραθέσεις «έδωσε» και μάλιστα με ψευδή και παραποιημένα στοιχεία στον κ. Λυκομήτρο την «πληροφορία» με την οποία σαφώς παραβιάζονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα εκθέτοντας από την μια τον κ. Γαλάτουλα, και από την άλλη τον δημοσιογράφο τον οποίο όμως εκθέτει με ψευδή στοιχεία. Ποιο είναι το πρόσωπο εκείνο που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά ;

Η απάντηση στο ερώτημα για όσους ξέρουν πολλά στο παρασκήνιο δείχνει συγκεκριμένο άτομο-γυναίκα είναι- με το οποίο ούτε με τον κ. Γαλάτουλα είχε τις καλύτερες των σχέσεων αφού πρόσφατα τον είχε καταγγείλει και στο ΔΣ της ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος ΝΥ και εξ αιτίας του κατέθεσε δυο φορές παραίτηση(η οποία δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο κ. Δ Καλαμαρά ) αλλά ούτε και με τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο όχι απλά δεν έχει πλέον κοινωνικές σχέσεις τουναντίον η κατάσταση-λένε εκείνοι που γνωρίζουν πολύ καλά - μεταξύ τους μυρίζει μπαρούτι. Το φυτίλι λείπει…



Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑ...
Το μεγάλο ηθικό ερώτημα πια που πλανάται είναι αν μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για τον απερχόμενο πρόεδρο της Νομαρχιακής της ΝΔ στις ΗΠΑ κ. Πέτρο Γαλάτουλα, ο οποίος αφενός εξακολουθεί να σιωπά ως προς την υπόθεση αυτή που τον καταγγέλλουν επώνυμα και αφετέρου-και εδώ το ζήτημα είναι ακόμα πιο σοβαρό με απρόβλεπτες διαστάσεις- βλέπει να παραβιάζονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα...και όχι μόνον σιωπά προκλητικά αλλά πλέον ήδη είναι η βαριά η σκιά της ένοχης συμπεριφοράς και της αδικαιολόγητης έως και ακατανόητης αυτής συμπόρευσης με τον κ. Λυκομήτρο ο οποίος -τι μεγάλη τιμή για τον κ.Πέτρο Γαλάτουλα-να βρίσκει καταφύγιο "υπεράσπισης" από ποιόν από τον κ. Γιώργο Λυκομήτρο! Αν αυτό δεν είναι προσβολή για τον ίδιο τότε για ποιον είναι; Και τι αλλο μπορεί να περιμένει αφού ήδη βλέπει ότι όσο περνούν τα 24ωρα απλά η απομόνωση μεγαλώνει και όλο και λιγότεροι του απαντούν στις συνεχείς αγωνιώδεις κλήσεις του στην Αθήνα και σε άλλα κομματικά στελέχη... πρωην και νυν...

Τώρα πια για τον κ.Γαλάτουλα, και με την τροπή που λαμβάνουν οι εξελίξεις μετά και τις σημερινές μας αποκαλύψεις θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για εκείνον αφού επιλέγει να ταυτίζει την πολιτική του ιστορία συν τοις άλλοις με τον κ. Γιώργο Λυκομήτρο...


Γιατί και τα λάθη ανθρώπινα είναι, και ουδείς πια εκτελεί ή κόβει κεφάλια- αν υπάρξει παραδοχή του λάθους αρκεί να μην υπήρχε δόλος και σκοπιμότητα για να φτάσουν τα λεφτά που πιθανόν λείπουν...σε κάποια τσέπη...

Πόρρω όμως απέχει η παραδοχή, ενός έστω σοβαρού ηθικού και πολιτικού λάθος- από την ταύτιση με το ψεύδος, την συκοφαντία και την προσπάθεια ηθικής εξόντωσης που επιχειρεί με λάσπη και τα ασύστολα ψεύδη ο κ. Λυκομήτρος ο οποίος με τις εξελίξεις αυτές καθιστά συνένοχο και τον κ.Γαλάτουλα ο οποίος και την αλήθεια γνωρίζει για το αν πήγε η δεν πήγε να ψηφίσει στις εκλογές το 2007 ο δημοσιογράφος Αλεξανδρος Στεφανόπουλος και σκοπίμως την αποσιωπά... Αν αυτό δεν είναι δόλος και σκοπιμότητα με στόχο την διαπόμπευση, και την ηθική και επαγγελματική βλάβη του δημοσιογρλαφου Αλέξανδρου Στεφανόπουλου, τότε τι είναι ; Και οι πέτρες γνωρίζουν στην Ομογένεια ότι ο εν λόγω δημοσιογράφος(Α.Σ) όχι μόνο είχε προειδοποιήσει τον κ. Γαλάτουλα για την καταιγίδα που έρχεται και την θύελλα που προμηνύονταν όσο το θέμα των καταγγελιών του κ. Β. Μπερζίκη έμενε στα συρτάρια του κ. Γαλάτουλα...


Ο κ. Γαλάτουλας όμως υποτιμώντας τους πάντες και υπερεκτιμώντας εαυτόν βάζοντας ακόμα και στοίχημα προδικάζοντας αποτελέσματα και εκλογές σε οργανισμούς και κομματικές οργανώσεις...δεν έδινε ποτέ και σε κανέναν καθαρές απαντήσεις για τις καταγγελίες του Βασίλειου Μπερζίκη...
Γνωρίζουν αρκετοί ότι ο δημοσιογράφος Α.Σ. πάντα ανέστηνε στον κ. Γαλάτουλα σύνεση. Φρόνηση. Και σταδιακή έξοδο από τα κοινά όντας καταξιωμένος έχοντας φτάσει ήδη στο αξίωμα του προέδρου της Νομαρχιακής της ΝΔ. Τώρα τι θα κάνει; θα συνεχίζει την τακτική του στρουθοκαμιλισμού; θα σιωπά; παρατείοντας την ύποπτη και θολή σιωπή του ως εκδίκηση στον δημοσιογράφο που απαοκάλυψε το σκάνδαλο;



Μπορεί να παραμείνει στο κόμμα μέσα ο Πέτρος Γαλάτουλας ή, η δικηγόρος κ. Ελλη Μελέμη μετά από αυτή την λαίλαπα που ήδη ξεκίνησε και την θύελλα που δεν λέει να κοπάσει; Η μοναδική λύση είναι γνωστή... Παραίτηση και έντιμη έξοδος από το κόμμα με προσφυγή στην δικαιοσύνη για τις καταγγελίες του Β. Μπερζίκη. Αντιθέτως αυτό που έγινε γνωστό είναι την περασμένη εβδομάδα ο κ. Γαλάτουλας-σε συνάντηση στον Λευκό Πύργο στήν Αστόρια- ζήτησε από τον κ. Β. Μπερζίκη να αποσύρει τις καταγγελίες, κάτι που ο τελευταίος αρνήθηκε κατηγορηματικά!
Τον τελευταίο λόγο τώρα, έχουν στην Ριγήλης όπου με εντολή του Αντώνη Σαμαρά προς τον αρμόδιο τομεάρχη Π.Σ. το μήνυμα είνια σαφέστατο! Πλήρης διαφάνεια και παραπομπή των υπευθύνων στην δικαιοσύνη ώστε να αποδειχθεί η αλήθεια των όσων καταγγέλωνται τώρα πια όχι μόνο από το μέλος της ΝΔ Β. Μπερίζκη αλλά και από τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Στεφανόπουλο. Στη Ριγήλης παρακολουθούν τις εξελίξεις με ενδιαφέρον, ενώ ήδη ο πρώην υπουργός κ.Παναγιώτης Σκαδαλάκης έχει ήδη αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες διερεύνησης της υπόθεσης προκειμένου να ξεκαθαρίσει η σκοτεινή κατάσταση αυτή που πλήτει την εικόνα και το κύρος της νέας ηγεσίας όσο παραμένει σε εκκρεμότητα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να επισκεφθεί τις προσεχείς ημέρες εκτάτκως την Νέα Υόρκη ή ο αναπληρωτής τομεάρχης Ά. Τσατσούλης του προκειμένου να ξεκαθαρίσει το έδαφος οριστικά και αμετάκλειτα!

Όσο για τον κ. Λυκομήτρο και ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ του, ας συνεχίσει να απειλεί και να τρομοκρατεί και άλλους.. το αποτέλεσμα για εκείνον το ίδιο θα είναι...όσο και αν επιχειρεί να μπλέξει το κουβάρι, πετώντας λάσπη, με συνεχείς ύβεις και χαρακτηρισμούς απλά μας επιβεβαιώνει...Εμείς μιλάμε με στοιχεία, αποδείξεις και ντοκουμέντα και εκείνος το χαβά του... πετά λάσπη στον ανεμιστήρα και όπου κολλήσει...

Εσείς διαβάζετε, και νούν έχετε και αντίληψη και κρίση. τα συμπεράσματα δικάσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου