Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

(Προ)Ετοιμαστείτε πολύ σύντομα -μετά τις εκλογές - ο Ελληνικός Λαός θα ξανά ζήσει πιο έντονα τα ίδια παρόμοια ή και ακόμα χειρότερα σε σφοδρότητα γεγονότα που αιματοκύλισαν την Ελλάδα.

Όλες οι φωτογραφίες με την βία των ΜΑΤ που σόκαραν τον κόσμο

Μπάτσος προκαλεί

Σήμερα στο σύνταγμα δείξατε το αληθινό σας πρόσωπο χουντικά αποβράσματα, δικαιώσατε όλους αυτούς-εμάς που τόσα χρόνια τα έχουμε βάλει μαζί σας.

μπάτσος χτυπάει την κάμερα

Σήμερα δείξατε με ποιον πραγματικά είστε. Είστε με τους πολιτικούς, με τις τράπεζες, με τ'αφεντικά. 

μπάτσος βαράει κατακέφαλα
Χτύπημα με το γκλομπ στο κεφάλι (και το θύμα δεν είναι κουκουλοφόρος)
Να ξέρετε, μπάτσοι, ότι σήμερα αυτό που κάνατε είναι ένα βήμα πριν τανκς του πολυτεχνείου. Ότι σήμερα υπογράψατε την καταδίκη σας. Να ξέρετε επίσης ότι όλος ο κόσμος πλέον είναι εναντίων σας, γιατί πολύ απλά δεν είμαστε στραβοί, γιατί πολύ απλά βλέπουμε τι κάνετε και ποιον εξυπηρετείται.

ΜΑΤ χτυπούν αθώους πολίτες
Μπάτσοι εναντίων αθώων και άοπλων διαδηλωτών
Ναι μπάτσε σε σένα μιλάω ρε αρχίδι, που έσπρωξες, κλώτσησες και συνέλαβες γεράκους, που χτύπησες με το γκλομπ τον αθώο, που διαμαρτυρήθηκε για την βια σου, που έπνιξες μια πόλη στα χημικά, που κάθε φορά γίνεσαι σκυλί των αφεντικών σου και χτυπάς κόσμο επειδή έτσι καυλώνεις, που το μόνο πράγμα που ξέρεις να κάνεις είναι να δέρνεις και γι αυτό το έκανες "δουλειά", που δεν έχεις τίποτα παρά σκατά μες στο κεφάλι σου και παρόλα αυτά παίρνεις αποφάσεις για την ζωή των άλλων, που σ' αφήνουν και ψηφίζεις.

Τα ΜΑΤ δέρνουν άοπλους διαδηλωτές και αθώους πολίτες

Χτύπημα Μπάτσου σε πολίτη

επίθεση των ΜΑΤ

Μπάτσος χτυπάει παππούλη
Ο κωλόμπατσος χτυπάει τον γεράκο που είναι στην ηλικία του πατέρα του
Ναι ρε πουτανοπαιδο σε σένα μιλάω, σε σένα που για να υπερασπιστείς τους πολιτικούς και τους τραπεζίτες κατέλυσες κάθε έννοια δικαίου και δημοκρατίας, το δικαίωμα του πολίτη να διαμαρτύρεται.

πολλοί μπάτσοι χτυπούν έναν διαδηλωτή
15 πάνοπλοι μπάτσοι εναντίον ενός και μόνο διαδηλωτή..


Μπράβο ρε γουρούνια, τα καταφέρατε και τον πιάσατε..
Που επιτρέπεις σε μια κυβέρνηση, που γαμάει ακόμα κι εσένα και σ αναγκάζει να παίρνεις μόνος σου τον εξοπλισμό που σε προστατεύει, να σε κάνει όπλο της ενάντια στους πολίτες που η ίδια φοβάται περισσότερο απ όλους.

Επίθεση στις σκηνές των αγανακτισμένων...

...και μετά την επίθεση..
Εσύ, γουρούνι πίσω από την μάσκα και το κράνος, που εμένα λες κουκουλοφόρο αλλά τα δικά σου χαρακτηριστικά δεν φαίνονται, να ξέρεις ότι την απάντηση θα την βρεις στους δρόμους και στις πορείες, από το ίδιο σου το παιδί όταν θα σε ρωτάει τι δουλειά κάνεις και όταν μάθει τι έκανες αυτές τις μέρες στο σύνταγμα. Για κάποιες δουλειές όντως πρέπει να ντρέπεσαι.

ΜΑΤ εναντίων γυναικών (Ω! Τι άντρες, Θεέ μου!)

Έτσι κάνεις και στη γυναίκα σου ρε? Ή μήπως στα κάνει αυτή και απλά βγάζεις το κόμπλεξ σου?

Έλα κωλόμπατσε, σ'έχει το γκομενάκι...

Απ ότι φαίνεται η χούντα δεν τελείωσε το '73


Θύμα της βίας των ΜΑΤ


Άλλος ένας τραυματίας από την χρήση αλόγιστης βίας των μπάτσων

Αυτόν τον άφησαν λιπόθυμο

Ούτε σε πόλεμο τόσα θύματα!
Όσο για σας, πολιτικοί, που κρύβεστε πίσω από μπάτσους και τη βουλή, να ξέρετε ότι αυτές είναι οι τελευταίες σας μέρες, οι επαναστάσεις, οι εξεγέρσεις και οι ανατροπές του συστήματος γίνονται με βία και επειδή εσείς την ξεκινήσατε πρώτοι, εδώ και χρόνια, να ξέρετε ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε αν δεν δικαιωθούμε, δεν πρόκειται να σταματήσουμε αν δεν σηκωθείτε να φύγετε.

Η Ελλάδα σήμερα πήγε πολλά χρόνια πίσω, σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Και σε όσους μιλάνε για προβοκάτορες και γνωστούς-αγνώστους, να ξέρετε ότι αυτοί που τα βάζουν με τους ίδιους τους μπάτσους και τις τράπεζες (και όχι μαγαζάκια) δεν είναι ούτε προβοκάτορες ούτε ασφαλίτες, είναι αυτοί που τόσα χρόνια φώναζαν "μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι" και δεν τους ακούγατε, τώρα όμως...
Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη
Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη..


ψεκασμός διαδηλωτών

Πάρτε το χαμπάρι, οι ματατζήδες έχουν εκπαιδευτεί για να χτυπάνε κόσμο, αυτή τη δουλειά τους ανέθεσε το κράτος και γι αυτό και είναι τόσο χρήσιμοι σ' αυτό. Καλώς η κακώς είναι το πρώτο εμπόδιο για τον κόσμο που ονειρευόμαστε και μας αξίζει, θα το περάσουμε όπως και να χει, αν χρειαστεί και με τη βία, τα θέλει ο κώλος τους, το δείξανε ΚΑΙ σήμερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου